torstai 20. joulukuuta 2018

Luukku 20: Lakkaushaaste: Joulukuusi

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet porojajuhla kynsiälumihiutaleitalahjojavillapaidansini-valkoistaMinionitlinnuntähtiäoksiapunavalkoistametsänvihreääedellisvuosien jouluisia kynsiäedellisvuosien aaton kynsiäpunaista glitteriätalvisen maiseman, puna-hopeistaFrozenista tutut hahmot ja joulun lempilakkoja. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Taas on kuukausi vierähtänyt ja on aika #kynsivaihtareiden ja lakkaushaasteen. Joulukuun haasteeksi valikoitui tietysti, jotain jouluun liittyvää ja tällä kertaa se oli joulukuusi.  Mulla pyöri ainakin miljoona ideaa päässä, mutta mikään niistä ei omasta mielestä ollut tarpeeksi spessu tähän haasteeseen. Viimeisenä iltana sitten taas ennen postauksen julkaisua lakkasin kynnet ja näistä tuli i-h-a-n-a-t♥ Kyseessä on siis kynsibloggaajien järjestämä haaste, jossa joka kuukausi 20. päivä kello 6.00, julkaisemme yhtä aikaa blogeissamme samalla aiheella lakkaamamme kynnet. 

Tässä on teille suorat linkit muiden mukana haasteessa olevien postauksiin, Käykää katsomassa, mitä he ovat saaneet aikaan. Tällä kertaan mukaan lähti ennätysmäärä osallistujia. Tervetuloa♥

Camillacquered


1

En halunnut kynsiä aivan perinteisissä joulunväreissä, enkä ihan mitään perinteisiä kuusiakaan. Ideoita miljoona ja viimein päädyin siihen melkeinpä ensimmäiseen, mitä katsoin joskus joulukuun alussa.

Joka toisen kynnen lakkasin ihanalla vaaleansinisellä picture polishin cloudsilla ja joka toisen picture polishin blossomilla. Molemmat lakat ovat yhtä vaaleita sävyjä, joten ne sopivat täydellisesti yhteen. Molempia lakkoja jouduin laittamaan kolme kerrosta, koska en jaksanut odottaa tarpeeksi kauan ja lakka raidoittui kynnellä. Vähän kauemmin, jos olisin jaksanut odottaa, kerrosten kuivumista, kaksi kerrosta olisi saattanut riittää.

Kolmeen kynteen leimasin MoYoun festive collectionin 02 laatasta lumihiutaleita. Tämä on mun aivan lempilaatta talvella, monta erilaista yksittäistä lumihiutaletta.

Keskisormeen ja nimettömään tein helmenpuolikkailla, strasseilla, hopeisilla niiteillä ja mikrohelmillä kolmiot edustamaan joulukuusia. Kuusien latvaan laitoin vielä pienet tähdet niittivarastostani.

2

Itse asiassa kasasin juuri toissa päivänä myös meidän valkoisen joulukuusen ja koristelin sen. Rakastan sitä yhä, se on aivan ihana. Aikaisempina vuosina olen pystyttänyt sen jo joulukuun alussa, viimeistään ensimmäisenä adventtina. Tänä vuonna joulukuussa on ollut niin paljon kaikenlaista draamaa ja tragediaa, joten kuusen pystyttäminen on viivästynyt näin pitkälle.

Mulla on myös ollu tapana ostaa joka vuosi pari uutta joulukoristetta. Tänä vuonna ostin koristeet jo lokakuussa, kun I Love Me -messujen tai ehkä joidenkin toisien messujen aikaan. Nyt en enää edes muista, mitkä messut. Löysin sieltä nimittäin kaksi aivan älyttömän söpöä yksisarvisjoulukoristetta.

3

Joko teillä on joulukuusi ?

22 kommenttia:

 1. SIIS APUA MITEN HIENOT!!! En kestä miten upeet, mäki haluun!! Meil ei oo vielä kuusta, saa nähdä tuleeko :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat!!<3 Kiitos inspiraatiosta :)

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
 3. Oooh mitkä joulukuuset! Todella ihana toteutus, waude <3

  Joulukuusen pystytin heti kuun alussa, vaikka oikeasti halusin tehdä niin jo lokakuun loppupuolella... Vähän oli pakko sitten odotella, ettei ihmiset luule, että oon ihan toivoton tapaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 yleensä mäkin haluisin siinä kohtaa laittaa jo

   Poista
 4. Ohhoh! Enpä olis arvannut, että noilla väreillä syntyisi noin UPEAT ja jouluiset kynnet! Tahtoo kanssa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 löysin idean netistä ja tein siitä oman.. yllätyin kanssa itte miten kivat näistä tuli

   Poista
 5. Ihanat värit ja hyvin kekseliäästi rakennellut kuuset :) Ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: mä jotenkin odotin että monet muutkin ois käyttäny strasseja :D

   Poista
 6. Nyt on kyllä ihan super ihanat kynnet! <3 Aivan omat lempivärit näissä ja todella kauniit kuuset olet tehnyt! Pitäisi varmaan yrittää itsekin jotain vastaavaa vielä tässä joulun alla toteuttaa! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän upeat kynnet <3 Kaunista!

  VastaaPoista
 8. Oi oi miten ihanat<3 Mä kasaan ja koristelen joulukuusen aina joulukuun ekana päivänä :)

  VastaaPoista
 9. I-H-A-N-A-T !!! Kertakaikkiaan. Itse tein samantapaiset kuuset lakoilla mutta nää sun on vaan niin <3

  VastaaPoista
 10. Jestas mitä näpertelyä! On ollut vaivan arvoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli yllättävän helpot tehdä :D kiitos <3

   Poista