tiistai 11. joulukuuta 2018

Luukku 11: Punaista ja valkoista

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita, lahjoja, villapaidan, sini-valkoista, Minionit, linnuntähtiä ja oksia. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Viikonloppuinen laiskottelu hidastaa edelleen tahtia, mutta kyllä mä tästä vielä nousen. Viime viikko oli jollain tapaa taas todella rankka, vaikka siellä oli yksi ylimääräinen vapaakin. Nukuin perjantain ja lauantain välisenä yönä meilkein 18 tuntia ja sitten olinkin loppuviikonlopun aivan tööt. En saanut oikein, mitään aikaseksi. Ja se väsymys tuntuu vieläkin jatkuvan. Ärsyttää ja harmittaa. Toivottavasti tämä menee pian ohi.

3

Kaikissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta essencen valkoista, jonka päälle leimasin Moyran punaisella leimauslakalla Moyran Winter is coming laatasta kivan jouluisen kuvion. 

Ihme, että sain leimattua yhtään mitään. Nimittäin eilen alkoi selkeästi taas kausi. että en osaa leimata ollenkaan. Ei onnistu sitten millään. Onneksi sain kuitenkin nämä punaiset kuviot siirrettyä vielä kynnelle. En vain jaksa käsittää, miksi se ei voi onnistua.

Etusormiin ja pikkusormiin laitoin dotting toolilla pienet pisteet samalla Moyran punaisella leimauslakalla.

Lopputuloksen vielä mattasin Glisten & Glown mattapäällyslakalla.

2 1

Mitä tehdä, kun se mitä haluaisi tehdä ei onnistu ?

1 kommentti: