sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Luukku 2: Kynnet juhlaan

Joulukalenterin toisen luukun vuoro. Eilen oli kynsillä poroja ja tänään on hieman klassisempi juhlalakkaus. Itse tykkään useammin tämän tyyppisestä lakkaukesta juhlissa, mutta kyllä kaikki leimat ja esittävät kuviotkin ovat ihania,

Tämä kalenteri tulee sisältämään ainakin 24 erilaista lakkausta liittyen talveen, jouluun sekä juhlaan.

1

Näihin kynsiin käytin ensimmäistä kertaa varmaan yli vuoteen GinaTricon lakkoja. Jotenkin on tullut unohdettua nämä lakka laatikon perukoihin, kun on tullut ostettua enemmän kaikenlaisia indielakkoja. Miettikää, että bloggaaja urani alussa vannoin itslleni, että en ikinä osta indielakkoja. Hyvä, että silloin tiesin edes, mitä se tarkoittaa.

Näille kynsille päätyi kolme lempilakkaani Ginan valikoimasta. Tosin en tiedä onko näitä enää nykyään.

Peukalosta, keskisormesta ja pikkurillistä löytyy kaunis todella tummanpunainen creme Zinfandel, joka peittää parilla kerroksella hyvin.

Etusormessa on pohjalla yksi kerros ruusukultaista Luxorious lakkaa, jonka päälle tuputin meikkisienellä Rose glitter -lakkaa. Rose glitteriä tuputtelin lakan oman siveltimen kärjellä keskisormen kynnen tyveen.

Nimetttömässä on kolme ohutta kerrosta upeaa ruusukultaista Luxorious lakkaa. 

3 2

Tykkäätkö enemmän hyvin yksinkertaisista kynsistä vai runsaammista koristeluista ?

6 kommenttia:

 1. Kauniit <3 Yksinkertaiset kimalluksella on aina kauniit.
  Mutta apua, en muista itsekään milloin viimeksi käyttänyt GT:n lakkoja 😂

  VastaaPoista
 2. Oijoi miten kauniit! Ihan mun kaikki lempivärit, nämä in näyttävät pelkillä lakoilla eivätkä niin tarvii kummempia koristeluja :)

  VastaaPoista
 3. Mitä ees tarkoittaa yksinkertainen 😂 toi glitter lakka on sairaan upee.
  Mä edes omista yhtäkään Ginan lakkaa 🙈

  VastaaPoista
 4. Kokonaisuus ratkaisee. Nämä on todella kauniit ja tyylikkäät. Yksinkertainen on kaunista, mutta överitkin voi olla hienot, jos ne on tehty tyylillä.

  VastaaPoista
 5. Huhhuh, miten upeat kynnet! Nuo ovat niin omaan tyyliini, että pakko joskus kokeilla tuon tyylistä lakkausta. Aivan huikeat!
  - People Believe

  VastaaPoista