keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Luukku 5: Pingviinivillapaita

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Nyt mennään jo viidennessa luukussa josta löytyy lämmin villapaita kynsiltä. Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita ja lahjoja. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Idea näihin kynsiin syntyi leimauslaattojen pohjalta. Ostin nimittäin viime vuonna joulun jälkeen ison kasan talvisia ja jouluisia leimauslaattoja, mutta eihän niitä voinut enää silloin käyttää. Nyt olen yrittänyt saada testattua mahdollisimman monta.

1

Etusormessa ja pikkurillissä on ncLA:n Like... Totally Valley Girliä, jonka olen saanut Cesars Shopista testiin. Tämä lakka on kaunis vaaleanpunainen creme, joka peittää hyvin kahdella kerroksella. Tämän lakan pystyy ostamaan yksittäin, mutta itse sain tämän settinä so gelly! päälyslakan kanssa. Tälläinen setti voisi olla kiva joululahja jollekkin.


Muissa sormissa on kaksi kerrosta vaaleanharmaata ncLA:n I Wanna Wake Up Where You Are. ncLAn lakat ovat kyllä todella hyvä laatuisia. Voisinpa sanoa, että melkeinpä kaikki niistä peittää jo kahdella kerroksella. Nämä lakat ovat
ovat 7-free, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein.
7-free lakat eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste).

Harmaan päälle leimasin Moyran valkoisella leimauslakalla. MoYoun laatasta Festive Collection -30. Tämä laatta on täynnä kivoja "villapaita" kuvioita. Ongelmaksi tämän laatan kanssa muodostui kynsieni pituus tällä hetkellä. Onneksi löysin laatasta muutaman kuvion, jota pystyin jatkamaan viereisellä kuvalla. Näistä kynsistä tuli mielestäni kivat ja yksinkertaiset.


2 3

Mikä on teidän lempi leimauslaatta ?

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit miten suloinen villapaitakuosi <3
  Vaikee heittää omaa laatta suosikkia.. öö.. varmaan joku MYL holy shapes 04 on eniten käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki (: mun on kyl kans vaikee valita suosikkia :D

   Poista
 2. Nuo molemmat NCLA lakat on aivan ihania, tykkään kovasti niist. Harmaa ja vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen ja nuo leimat <3

  VastaaPoista