torstai 13. joulukuuta 2018

Luukku 13: Menneiden vuosien jouluisiakynsiä

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita, lahjoja, villapaidan, sini-valkoista, Minionit, linnun, tähtiä, oksiapunavalkoista ja metsänvihreää. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Niin se elämä muuttuu ja suunnitelmat sen mukana. Mun piti eilen lakata kynnet tälle ja huomiselle päivälle, mutta kuolema puuttui peliin. Meidän rakas Tuffe -koira kuoli eilen.

 En kuitenkaan halua jättää tätä projektia kesken, joten tänään saatte ihailla mun viime vuoden kynsiä ja parin muunkin vuoden kynsiä, joita olen tehnyt Joulu mielessäni. Jokaisessa kuvassa on linkki, josta pääsee kyseisistä kynsistä kertovaan postaukseen.

Nämä kynnet on viimevuoden Kynsiblogi -facesivua ylläpitävien blogien joulukalenterista.

lumihiutaleet

Nämä kolmet kynnet ovat herranjestas vuodelta 2014. Siis neljän vuoden takaa. Apua. Voisin kokeilla joku päivä tehdä uuden version, joistain näistä. Mikä teidän mielestä ansaitsee tulla uudelleen tehdyksi ?

joulukynnet5 kynnet joulukynnet4

Palaatteko te ikinä ihastelemaan vuosien takaisia kynsikuvia ?

4 kommenttia:

 1. Otan osaa! Pidä ihmeessä taukoa, jos vähänkin tuntuu siltä.

  Endimmäiset kynnet noista kolmesta on to-del-la hienot!

  Kuvaan aina lakkaukset omaksi iloksi. Katselen vanhoja lakkauksia aika useinkin. Moniin liittyy mukavia muistoja, jotkut on niin onnistuneita, että niitä katselee hienoista ylpeyttä tuntien. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis neljästä. Nuo viime vuoden kynnet. 2014 kynsistä mieluisimmat on lumiukot.

   Poista
 2. Voi ei, mitä suurimmat osanottoni! Ihania kynsiä nuo vanhatkin. Itsekin monesti juuri joulun alla katselen aiempien vuosien joulukynsiä, jotta saan inspiraatota ja samalla huomaa, mitä koristeluja ei ole tullut vielä kokeiltua.

  VastaaPoista
 3. Voimia perheenjäsenen menetykseen.
  Kyllä tulee selailtus omia kynsikuvia aina silloin tällöin. Muistaa sitten vasta monet kivat kynnet joita tehnyt :)

  VastaaPoista