sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Luukku 9: Tähtitaivas



Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita, lahjoja, villapaidan, sini-valkoistaMinionit ja linnun. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Olen aivan rakastunut matattuihin sinisiin kynsiin. Tekee mieli suunnitella erilaisia ainaki miljoonat, mutta nyt pitää muistaa tehdä mahdollisimman erilaisia tätä joulukalenteria varten. 

2

Nimettömässä on kolme kerrosta Zoyan Waverlyä. Kolme kerrosta siksi, että sain tarpeeksi vahvan hiekkapinnan. Kaksi kerrosta oli kyllä jo tarpeeksi peittävä.

Muissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta, ihan mun lempisinistä picture polishilta, freya's cat lakkaa. Näissä kuvissa tämä näyttää kirkkaamman siniseltä, kuin se livenä on. Livenä se on hieman tummemman sininen. Picture polishin lakat ovat kyllä todella tasaista laatua. En ole hirveän moneen heidän lakkaansa törmänny, joka ei  peittäisi jo kahdella kerroksella.

Peukaloon  ja keskisormeen tein koko kynnen leiman Moyran leimauslaatasta Frozen. Leimauslakkana käytin jotain nimetöntä Born Pretty Storesta saamaani kultaista leimauslakkaa. Etusormeen ja pikkurilliin tein samasta koko kynnen leimasta yksittäiset tähdet. Puhdistin leimasimesta vain ylimääräiset tähdet pois ja jätin kaksi siihen, jotka leimasin kynsille.

Lopuksi mattasin kaikki, paitsi nimettömän, Glisten & Glown mattapäällyslakalla.

3 1

Mikä on tällä hetkellä teidän lempivärinne kynsienlakkauksessa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti