maanantai 17. joulukuuta 2018

Luukku 15: Punaista glitteriä


Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita, lahjoja, villapaidan, sini-valkoista, Minionit, linnun, tähtiä, oksia, punavalkoista, metsänvihreää, edellisvuosien jouluisia kynsiä ja edellisvuosien aaton kynsiä. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Eiks se mee niin suklaakalenterissakin, että jos unohtaa avata luukun tai pari, niin ne saa avata kaikki kerralla sitten. Tänään aukeaa kolme luukkua kerralla, koska tarvitsin vielä viikonlopun aikaa levätä. Nyt tuntuu kaikki hieman helpommalta, vaikka ikävä on vielä suuri ja tulee varmasti aina olemaankin.

Vähän meinasi vielä olla ideat hukassa, mutta eilen kun selasin instagramia törmäsin muutamiin ranskalaisiinmanikyyreihin ja päätin tehdä todella pitkästä aikaa sellaiset itsekkin.

3

Kaikilla kynsillä on yksi ohut kerros Color Clubin Blush Crushia tasoittamaan kynnenväriä. Tämä lakka on täydellinen ranskalaisenmanikyyrin pohjaksi.

Kärkiin tuputtelin Kiara Skyn kaunista glitteriä nimeltä Rage the Night Away. Tuputtelin sitä noin kolme kerrosta joka kynnen kärkeen, mutta siitä tuli hieman paksut kärjet. Nämä näyttävät silti kivoilta. Ensi kerralla tiedän laittaa, jonkun punaisen lakan alle ja sitten vasta glitteriä.

Rajalle tein dotting toolilla ja kultaisella kynsilakalla pilkkuja peittämään epätasaista rajaa.

1 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti