maanantai 10. joulukuuta 2018

Luukku 10: MILV Jouluiset oksat

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleita, lahjoja, villapaidan, sini-valkoista, Minionit, linnun ja tähtiä. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Nyt meinas ottaa ohraleipä joulukalenterin kanssa. Tän viikonlopun oon vaan laiskotellut ja sitten tajusin, että kynnet tarvitsee huollon ennenkuin voin lakata ne. Tai olisinhan voinut lakata ne, mutta sisäinen perfektionistini olisi huutanut, kun olisin nähnyt "kasvurajat". Joten lauantaina aloitin huoltamaan kynsiä, mutta katselin samalla leffoja. Sain vasemmankäden valmiiksi yöllä, joten oli pakko mennä nukkumaan, Sunnuntaina meni koko päivä oikean käden huollossa, koska olen niin huono viilaamaan vasemmalla kädella, eikä oikein huvittanut muutenkaan tehdä huoltoa. Välillä ei vaan oikeasti huvita, mutta pakko tehdä. Sain huollon valmiiksi ja kynnetkin lakattua, vaikka jouduin muuttamaan suunnitelmaa, kun kiireessä ei mikään meinannut onnistua. Nyt otan itseäni taas niskasta kiinni ja teen tämän joulukalenterin kunnialla loppuun.

1

MILVit ovat kuitenkin täydellinen pelastus tälläisissä tilanteissa. Olen monesti muutenkin käyttänyt koko kynnen siirtokuvia pelastamaan huonoa lakkauspäivää. Ja niin kävi tälläkin kertaa. 

MILVit ovat kuitenkin ihania ja hyvin helppoja käytettäviä. Suureen osaan tarvitsee pohjalle vain valkoisen lakan, joka tuo siirtokuvan värit esille. Nämä on yhden mun lempijouluisista siirtokuvista.

Näiden alle laitoin kaksi kerrosta essencen valkoista, koska ensimmäinen kerros raidoittui. Ja päälle laitoin hieman kimallusta China Glazen Golden Enchantmentilla.

Päällyslakkana käytin Kiara Skyn fast dry top coatia. Tämä soveltuu täydellisesti esim. MILVien tai yksiväristen kynsien suojaksi, mutta leimoja se saattaa hieman levittää.

2 3

Mihin te turvaudutte, jos mikään ei meinaa onnistua?

1 kommentti:

  1. Ikävä kuulla että oli lakkaus vaikeuksia. Se ei ole koskaan kivaa ja ymmärrän tuskan.
    Mullakin on blogissa tänään Milvit :D
    Nää sun käyttämät on ihan sairaan upeet ja oon onnellinen kun hankin itselleni viime viikolla samat.

    VastaaPoista