lauantai 1. joulukuuta 2018

Luukku 1: Joulukalenteri

Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa. Nyt. Päätin tänä vuonna kokeilla tätä suurta ja kunnianhimoista projektia. Enkä tietenkään ollut ajoissa tämän kanssa. Ensi vuonna tarvitsee aloittaa jo kesällä tekemään tätä. Mutta onneksi minulla on Camilla, jonka kanssa voin stressata ja panikoida tämän projektin aikana, sillä hän tekee myös oman joulukalenterinsa blogissaan.

Tämä kalenteri tulee sisältämään ainakin 24 erilaista lakkausta liittyen talveen, jouluun sekä juhlaan.


2

Jokaisessa kynnessä on pohjalla kaksi kerrosta Kiara Skyn Spin & Twirl lakkaa, joka on kaunis vaalean beige täynnä hienovaraista shimmeriä. 

Peukaloon ja nimettömään tein, What's Up Nailsin vinyyleillä ja Kiara Skyn Strike Gold lakalla, kauniin siksak kuvioinnin.  Tykkään itse ihan älyttömästi näistä kynsistä. Täytyy tehdä toistekkin tuollaista siksak -kuviointia.

Etusormessa on pohjalla Ginatricotin Rose Gold lakkaa, mutta tajusin että se ei ollut sopiva tähän. Laitoin sen päälle sitten Kiara Skyn Strike Gold glitteröverilakkaa.  Nämä Kiara Skyn glitterlakat on ihania, sillä niissä on niin paljon erikokoisia glitteritä ja kirkaspohja.

Keskisormen ja pikkurillin porot maalasin käsin kynsilakalla ja picture polishin #10 siveltimellä sekä dotting toolilla.

3 1

Tykkäätkö tehdä aina juhlaan sopivat kynnet ?

7 kommenttia:

 1. Ihanat, sik sak kynnet on hienot! Huh mikä projekti teillä, itsestä ei moiseen olisi ;D mutta hattua nostan ja luen kyllä kalenterinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 itseänikin ehkä hieman hirvittää :D

   Poista
 2. Toi siksak on niin upee 😍 porot näyttää ujoilta poroilta, niillä on semmonen ilme :)

  VastaaPoista
 3. Hauskat kynnet! Mun on pitänyt vähentää kynsien lakkaamista aika paljon, mutta juhliin ja muihin erityisiin tilanteisiin tykkään tehdä sopivat kynnet. :)

  VastaaPoista