tiistai 20. marraskuuta 2018

Lakkaushaaste: Liukuväri murretuilla sävyillä

Taas on kuukausi vierähtänyt ja on aika #kynsivaihtareiden ja lakkaushaasteen. Marraskuun haasteeksi valikoitui liukuväri, murretuilla sävyillä. Ja voi miten ihminen voikaan epäillä itseänsä, että onko nämä värit nyt varmasti murrettuja. Kyseessä on siis kynsibloggaajien järjestämä haaste, jossa joka kuukausi 20. päivä kello 6.00, julkaisemme yhtä aikaa blogeissamme samalla aiheella lakkaamamme kynnet. 

Tässä on teille suorat linkit muiden mukana haasteessa olevien postauksiin, Käykää katsomassa, mitä he ovat saaneet aikaan. Tällä kertaan mukaan lähti muutamia uusia osallistujia. Tervetuloa♥


1

Liukuvärjäys on yksi mun lempikoristelutekniikoista, joten kuvittelin tämän haasteen olevan itselleni todella helppo ja nopea tehdä. Tein ensin yhdet kynnet, mutta en ollut tarpeeksi tyytyväinen niihin. Liukuväri oli kiva, mutta sain omasta mielestäni koristeluilla pilattua ne kynnet.

Tein uudet ja näistä tykkään todella paljon, vaikka näidenkin kanssa oli omat haasteensa. Liukuvärin tekeminen sujui todella helposti. Käytin liukuväriin picture polishin 2001 ja destiny lakkoja, joilla sain luotua sulavan liukuvärin vain kahdella kerroksella.  

Koristelua mietin pitkään, sillä edelliset olin saanut pilattua koristelulla. Sitten keksin pitsileiman, joka on myös yksi lemppareitani. Siitä ne haasteet sitten alkoivat, sillä viime aikoina leimaaminen ei ole sujunut niinkun pitäisi. Ärysttävää. Olen nimittäin juuri ostanut ison kasan uusia ihania leimauslaattoja. Sain kuitenkin leimat onnistumaan tyydyttävästi. Leimauslaattana Moyran 61 L'Amour ja leimauslakkana Moyran musta. 

3 2

Onko teillä kausia, kun tuntuu ettei joku ennen helppo juttu onnistukkaan enää ?

7 kommenttia:

  1. Hih, niitä kausia on usein! Ihana liuku ja kivat leimat :)

    VastaaPoista
  2. Siis ihan super kaunis liuku 😍 ja tarviin ton laatan!!!

    VastaaPoista
  3. Täydelliset kynnet 😍😍 ja tällä hetkellä on sellainen fiilis, etten osaa koristella kynsiä enää kun ei ole kerennyt pitkään aikaan sitä tehdä.

    VastaaPoista
  4. Apua miten ihanat <3 Mulla aikasemmin vesimarmorointi onnistu aina, mutta viimeksi ei lainkaan :D meni kaikki ihan pieleen moneen kertaan

    VastaaPoista
  5. Kyllä on tommosia kausia! Pari viikkoa sitte tuskailin kun ei yksinkertasinkaan koristelu tuntunu onnistuvan. Vissiin ne kuuluisat kuut ja tähdet väärässä asennossa. :-D Nätti tuo leima!

    VastaaPoista
  6. Mullakin on kausia, kun varsinkin leimaus tuntuu olevan aivan mahdottoman hankalaa. Et siis ole ainoa!

    VastaaPoista