perjantai 21. joulukuuta 2018

Luukku 21: Top3 kynsien koristelussa


Tänään kurkataan mun top 3 kynsienkoristelussa ja tää oli itseasiassa todella helppo päättää. Nämä on pysyny samana jo vuosia, mutta aina vaihdellen paikkoja top 3:ssa. 


1

Tällä hetkellä ensimmäistä paikkaa pitää leimaus. Leimaten saa tehtyä niin ihania kynsiä ja olen ostanutkin niin paljon uusia leimauslaattoja. Leimauslaatoilla saa myös tehtyä ihania leimadecaleita. Leimojen värittäminen on hauskaa ja lopputulos on aina todella kaunis. 

Tällä hetkellä mun lemppari laattoihin kuuluu hyvin monta Moyran laattaa, joita saa Cesars Shopista. Kuvaan päätyneet laatat ovat kyllä olleet ihan täydellisiä tämän joulukalenterin tekoon.

3

Toisena on kaikenlaiset strassit, niitit ja timantit. Ne on aina kauniita ja tuo kivan lisän kynsille. Multa löytyy, vaikka ja minkälaisia on eri värisiä timantteja, eri muotoisia niittejä, on metallista, muovista, helmenpuolikkaita tai mikrohelmiä. You name it. 

Mun kaikkien aikojen lempparit on kyllä kaikenlaiset timantit.

2

Kolmantena MILVit, jotka pelastavat usein huonolta kynsipäivältä. Koko kynnen MILVit ovat todellakin pelastus, jos mikään muu ei onnistu. Näiden kanssa vaan ei voi mokata. Pienemmät kuviot ovat ihana lisä lakkaukseen. Näitä saa myös ostettua Cesars Shopista ja näitä on älyttömän monta erilaista. Kuvan 3D MILVit olen saanut testattavaksi.

Mikä on teidän kynsienkoristelun top 3 ?

1 kommentti: