torstai 6. joulukuuta 2018

Luukku 6: Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä, lumihiutaleitalahjoja ja villapaidan. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Nämä kynnet olen ideoinut aivan ensimmäisinä tätä kalenteria varten. Idea lähti MILVin strasseista. joita oli juuri tullut Cesars Shopiin myyntiin. Siitä lädin jatkamaan ideointia ja tälläiset kynnet syntyivät. Tykkään tosi paljon näistä♥

6

Sinisistä kynsistä löytyy pohjalta varmuuden vuoksi yksi kerros China Glazen Frostbite lakkaa, jotta oma kynsi ei näy, kun tuputtelin päälle glitterlakkaa. Glitterlakkana päällä on F.U.N:in How Deep Is Your Holo?, joka oli mun mielestä aivan täydellinen lakka näihin Itsenäisyyspäivän kynsiin. Glitterlakkaa levitin ensin yhden ohuen kerroksen lakan omalla siveltimellä, jonka jälkeen tuputtelin sitä meikkisienellä. Lopuksi, kun glitteriä oli tarpeeksi, levitin vielä ohuen kerroksen siveltimellä. Näin maksimoin glitterin kimalluksen. 

Valkoisissa kynsissä lakkana käytin Kiara Skyn kaunista Frosted Sugar lakkaa, joka on valkoinen creme täynnä iridecent glitteriä. Tämä lakka on älyttömän kaunis, mutta kuvissa on todella vaikea saada glitterin hento kimallus näkymään. Lakka on myös suht paksua, syyksi olettaisin glitterin määrän. Silti se on helppo levittää kynnelle kevyin siveltimen vedoin.

Valkoisille kynsille lisäsin MILVin strassipussista muutaman sinisen strassin. Niiden lisäksi laitoin muutamia kirkkaita strasseja sekä hopeisia mikrohelmiä. 

MILVin strassit olen saanut Cesars Shopista testiin. Heiltä löytyy kolme eri väristä strassisettiä myynnissä, joista kahta settiä on kolmessa eri koossa ja yhtä settiä kahdessa. Uskon kyllä, että tuota yhtä settiäkin tulee varmaan jossain kohtaa se kolmas koko. Näiden strassien värit on kyllä älyttömän söpöjä ja ne ovat kivaa vaihtelua ainaisiin kirkkaisiin.

4 5

Minkä värisiä strasseja sinä käytät ?

8 kommenttia: