tiistai 4. joulukuuta 2018

Luukku 4: Raitoja ja lahjoja

Tervetuloa mun blogin joulukalenterin pariin! Nyt mennään jo neljännessä luukussam jossa on raitoja ja lahjoja. Aikaisemmat luukut ovat sisältäneet poroja, juhla kynsiä ja lumihiutaleita. Olen ajastanut postaukset, joka aamulle klo 6.00.

Luukku neljä ja vielä mennään eteenpäin. Kynsiäkin olen lakannut jo monet, mutta edelleen olen todella huono kirjottamaan näitä postauksia. En vaan tiedä, mikä siinä on mukamas niin vaikeeta. En tiedä pitäiskö kirjottaa enemmän tarinaa, vaikka ihan omasta elämästä vai kirjotanko vaan miten oon tehnyt kyseiset kynnet? Mitä mieltä te olette? Itsestä tuntuu vähän tylsältä kirjottaa, vain miten kynnet on tehty. Nimittäin se rupee loppujen lopuksi toistamaan itseään.

1

Näillä kynsillä on peukalossa, keskisormessa ja nimettömässä kaksi kerrosta Essencen valkoista lakkaa. Niiden päälle tein koristelut. Peukalossa ja nimettömässä on vinyyleillä tehty ensin silikoonimatolle raidat, johon päälle lakkasin ensin ruusukultaisella GinaTricon Luxorioius lakalla. Poistin vinyylit matolta, kun lakka oli vielä märkää ja sitten annoin sen kuivua. Lakan kuivuttua levitin kerroksen kirkasta lakkaa päälle, jotta yksittäiset raidat muuttuivat decaliksi. 

Etusormessa ja pikkurillissä on kolme kerrosta picture polishin arabian lakkaa, joka on kaunis "perus" punainen täynnä holohippuja.

Keskisormessa on Moyran mustalla leimauslakalla ihana lahjapakettinauha. Kyseinen kuva löytyy Moyran Frozen leimauslaatasta. (laatan olen saanut)

2

Tänä vuonna en taida ostaa yhtään joululahjaa. Sillä ei ole oikein kenelle antaa mitään. Itselleni saatan toki vielä ostella, jotain pientä. Aikaisempina vuosina olen ostanut yleensä äidilleni, jonkun kirjan, mutta hän ei ole vuosiin lukenut niitä. Ja isälleni olen aina ostanut vain suklaata, koska hänelle ei mikään muu kelpaa. Muiden sukulaisten kanssa ollaan sovittu, ettei osteta mitään, koska ei kenelläkään ole oikein rahaa siihen. En oikein osaa päättää. Toisaalta haluisisin ostaa kaikille jotain, mutta kun ollaan sovittu näin.

3

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi lahjapaketit! Arabian on kaunis ja raitakynnet hienot. :D

  Mä oon ratkaissut lahjaongelman aineettomilla lahjoilla. Yleensä olen tukenut Suomen luonnonsuojeluyhdistystä tai muuta kotimaista kohdetta. Viimeksi "ostin" sukulaisille ikimetsää. Tietyllä summalla sai ostaa tietyn alan metsää suojeluun. Sitten sai tulostaa jonkun diplomin ja antaa virallisen todistuksen lahjan saajalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyl hyvä idea, mutta tiiän ja tunnen sukulaiset nii hyvin, että tiedän ettei he osais arvostaa :(

   Poista
 2. Mulla on sama ongelma ton kirjottamisen kanssa kun en oikeent tiedä mitä kirjoittais ja se on bloggauksen vaikein osa muutenkin. Ihanat kynnet kyllä. Tarviin Frozen laatan eikä mulla kyllä tota arabianiakaan ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan äly vaikeeta joo.. tää laatta <3 Arabian on valitettavasti lopetettu :(

   Poista