maanantai 11. toukokuuta 2015

Kynsimiitti 18.4.2015

Laiskaa laiskempi laiskin bloggaaja ilmottautuu. Meijän ihana miitti oli jo melkeinpä kuukausi sitten, enkä ole vielä saanut kirjoitettua tätä postausta meidän miitistä. Aluksi odotin meidän viimesiä sponsori tuotteita saapuvaksi ja sen jälkeen laiskistuin. 

Me järjestäjät saavuttiin Vivekan  luoksen tuntia ennen miitin alkua järjestelemään loppuja juttuja ja nähtiin kaikki yhdessä ensimmäistä kertaa. Mä olin itse jo Vivekan luona käynyt torstaina järjestämässä meidän sponsoripussit.

 photo kkblogi_zpsv1f4xe9n.png
Joskus yhden aikaan muitakin ihmisiä alkoi valumaan paikalle ja ruvettiin järkkäilee kaikkia ruokia esille. Ruuat järkätiin siis nyyttäri perjaatteella ja kaikki toi vähän jotakin. Loppujen lopuks meillä oli ihan älyttömästi ruokaa ja sitä jäi vähän ylikin. Cloetta lahjoitti meille kaikki pöydässä olevat karkit (kuva täällä) sekä niiden lisäksi saatiin vielä jokainen pötköt suklaata (kuva täällä). Kaikki ruuat mitä maistoin oli ihan älyttömän hyviä ja musta tuntuu, että kaikkea en edes kerinnyt maistaa.

 photo kkblogi1_zpssy3k3syj.png

Sitten kun kaikki ruuat oli aseteltu nätisti, bloggaajat olivat kuvanneet ne ja nimilaput oli kiinnitetty vaatteisiin. Kävimme kaikki ruuan kimppuun. Taisimme kaikki olla tosi nälkäsiä ja ehkä vielä vähän jännittyneitä (mä ainakin olin). Siinä syödessämme tutustuttiin toisiimme samalla ja kerrottiin ittestämme joitain asioita.

Siinä sitten aikamme juteltuamme ja syötyämme. Marina piti meille mielenkiintoiset OPI Partyt. Ne eivät menneet aivan täysin oikean kaavan mukaan, koska meitä oli niin monta paikalla. Saatiin testailla kaikkia todella mielenkiintosia tuotteita, kuten rasvoja, kuorinta tuotteita jne. Se kuorinta tuote, jonka nimeä en nyt millään muista, oli aivan ihanan tuntuista. Se tuntu kyllä tosi jännältä käsissä, tai mun mielestä ainakin lopussa kun hieroin sitä käsiin se tuntu tosi hienolta hiekalta. Kädet oli kyllä sen jälkeen todella pehmeät ja ihanan tuoksuiset.

Samalla Marina piti myös pienen tietovisan OPIin liittyvistä jutuista enkä mä osannu vastata yhteenkään. Hävettää.
 photo kkblogi2_zpsovgwfdfm.png

Meillä oli myös ohjelmassa luento tasapainottavista öljyistä ja hiljaisesta tulehduksesta sekä kaikesta siihen liittyvästä. Saatiin myös maistaa kyseistä öljyä. Aluks se oli ihan hyvän makusta, mutta se jälkimaku. 

Ohjelmassa oli myös kynsitavara kirppistelyä, josta sorruin ostamaan kolme lakkaa ja vaihtamaan yhden omistani toiseen. Lopputuloksena siis, että lähdin kotiin isomman lakka määrän kanssa kun miittiin saavuin. No eihän kynsilakkoja voi koskaan olla liikaa.

Jossain välissä me myös jaoimme sponsorikassit ja laatikot ja rupesimme tutkimaan niitä. Itse en omaani kyllä jaksanut tutkia, sillä tiesin jo mitä sieltä tulee. Oli kuitenkin kiva katella muiden ilmeitä ja reaktioita siitä, mitä he saivat.

Ilta jatkui vielä pitkään jutustelulla ja hengailulla. Ihmisiä alkoi myös valumaan koteihin päin, mutta mä taisin lähteä vasta yhdentoista jälkeen parin muun kanssa. Suunnattiin siitä vielä mäkkäriin syömään, koska meillä oli vielä kaiken herkuttelun jälkeen kauhea nälkä.

Tässä vielä linkit blogillisten osallistujen blogeihin:
Viveka: Pitkät Kynnet
Johanna: Drops Of Dream
Veera: Life & Nails
rose86: Kynsinauhatanssi
Janina: Never Grow Up
Nena Sofia: Nena Sofia's nails
Marina: Dioriina

 photo kkblogi6_zps3jxjeig7.jpg

p.s. teen vielä erikseen joku päivä postauksen sponsori tuotteista.

p.p.s. Muistakaa blogin 1 v. -arvonta.

2 kommenttia: