perjantai 15. toukokuuta 2015

#ablecs15 week14: Animalistic

Helppo aihe. Mulla oli kaks vaihtoehtoa, joko leopadri pilkkuja tai tiikerin raitoja, mutta en jaksanut alkamaan maalailee käsin. En ois kuitenkaan tykännyt lopputuloksesta tarpeeks.
Sen lisäks leopardinpilkut on mun yksi lemppari koristelu tapa. 
 photo kblogi5_zps0t9eurrm.jpg photo kblogi_zpsb66l7gwi.png
Tällä kertaa päädyin testaamaan toista Ninjan sponssaamista SinfulColors -lakoista. Tämä on väriltään ihana pinkki ja se peittää kahdella kerroksella.
Toinen lakka, jota käytin pohjavärinä on Puff Powder ihana nuden värinen lakka hopeisella shimmerillä. Shimmeri ei vaan kuvissa näy, mutta livenä se on ihana. Hirveän hyvin tämä lakka ei kuitenkaan peitä. Taisin laittaa sitä jopa neljä kerrosta. Ens kerralla pitää laittaa alle, joku peittävämpi lakka.
Pilkut tein dotting toolilla pilkuttamalla sekä lakoilla 24/7, Easy Going ja Liuquid Leather.
Lakat
GinaTricot - Puff Powder
SinfulColors - 24/7*
SinfulColors - Easy Going*
China Glaze - Liquid Leather
*= saatu kynsimiitin sponsorilta
 photo kblogi2_zpsjs5a4lhr.jpg
 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) mä oon aivan hurahtanut leokuvioihin kynsillä :) mä pidän tuota puff powderia enemmän ranskislakkana juurikin tuon huonon peittävyyden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: mä elin siinä toivossa et oisin saanu tarpeeks peittävän, sillä toi on niiiiin ihana sävy, mutta ei näköjään. Pitää laittaa alle jotain peittävämpää tai sit just käyttää vaan ranskislakkana :/

   Poista