sunnuntai 17. toukokuuta 2015

#ablecs15 week14: Matte

Tää oli kanssa itseasiassa helppo. Ostin tällä viikolla uuden ihanan Picture Polishin lakan ja sitä oli pakko päästä heti käyttämään. Aluksi mietitytti matata se, mutta kun testasin tikulle sitä niin näytti kuitenkin hyvälle.

 photo kblogi6_zpsistyvlmi.jpg  photo kblogi1_zpsqtlnaxjw.png
En tiedä mistä mulle tuli idea tehdä negative space lakkaus matattuna. Se vaan pamahti päähän, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Päästä se ei lähteny millään, joten se oli sitten toteutettava. Itse asiassa tykkään näistä just enemmän matattuina. Johtuuko se sitten siitä, että ajattelin näitä päässäni koko aika matattuna.

 photo kblogi_zpstdcz37ig.png


Picture Polish Sizzle oi namnam. Niin aivan ihana lakka. Nyt mä olen siis sortunut totaalisesti indie -lakkojen maailmaa. Lyhyet kynnet tää peittää kahdella kerroksella nätisti. Levittyvyys hyvä. 

Liquid Leather peittää myös hyvin kahdella kerroksella. Paras mustalakka mitä mulla on koskaan ollut.

Mattalakka pääsi nyt ensimmäistä kertaa testiin. Tykkään tästä todella paljon. Sivellin on todella hyvä, tarpeeksi leveä. Sillä mattalakka kuivuu nopeasti ja kapealla siveltimellä se on vaikea saada tasaisesti levittymään. Lakka siis kuivuu myös nopeasti ja saa aikaan tasaisen mattapinnan. Lakkaa levittäessä pitää vain olla todella tarkka, että sitä tulee joka kohtaan. Sillä pieninkin piste, jossa lakkaa ei ole erottuu valoisassa hyvin.

Lakat

Picture Polish - Sizzle
China Glaze - Liquid Leather
Oriflame The One - Matte Top Coat*

*= saatu blogin kautta

 photo kblogi_zpshym0gufg.jpg
 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti