sunnuntai 31. toukokuuta 2015

#ablecs15 week16: I Do

Ja tässä ne olis. Viimeiset kynnet kevään #ablecs15 -haasteeseen. Aiheena I Do. Mulle tuli tietty hääkynnet mieleen ja siitä sitten vaan suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Näistä tuli aika pelkistetyt. Idea oli hyvä. Toteutus ehkä ei niinkään hyvä. Päätin tehdä ranskalaisen manikyyrin vapaalla kädellä, koska en jaksanu odottaa aluslakan kuivumista tarpeeks kuivaks. No lopputuloshan on sitten monta kieroa viivaa. Ja paha mieli. Muutenkin multa on viime aikoina napsunu aika monet kynnen kulmat poikki ja kynttä en saa enään lyhennettyä, joten ei ne ole edes nätin muotoset enään. Ainoastaan kahden kynnen muotoon ja lakkaukseen oon tällä kertaa tyytyväinen. Etusormen ja nimettömän.

Jälkeenpäin rupes mietityttää, että oisko pitäny lakata kaikki kynnet samalla tavalla, kun nimetön. Mutta en tiedä, ehkä alan olee jo liian väsynyt. Sekä aivan liian perfektionisti. 

 photo kblogi3_zpsrma2bh1a.jpg  photo kblogi_zpszba7oo5y.png

Real Simple on mun vanhimpia Essien lakkoja, mutta jääny loppujen lopuks aika vähälle käytölle, koska se kaljuuntuu niin helposti. Mutta väriltään se on niin kiva ja vaikka sitä laittaa kaks kerrosta niin ei tuu sellasta super peittävää lopputulosta vaan sellanen vähän läpikuultava. Se sopii mun mielestä hyvin ranskalaiseen manikyyriin.

Pure Pearlfection on viime kesänä ostettu ja sillon käytin tätä aika monessa lakkauksessa. Nyt vähemmän, mutta tähän lakkaukseen tää oli täydellinen. Aika huomaamaton, mutta tuo silti oman lisänsä lakkaukseen.

Essien Blanc on edelleenkin hyvä valkoinen lakka ja peittää kahdella, vaikkakin jotenkin onnistuin sohlaamaan näitä lakatessa. Käsi tärisi jostain syystä sen verran, että toisen käden nimettömään tuli kalju kohta. En tiedä miten siinä onnistuin.

Sparkling Silver ihana glitterlakka, jota tuputtelin nimettömiin sienen avulla, ettei tule turhan paksua lakka kerrosta.

Lakat

Essie - Real Simple
Essie - Pure Pearlfection
Essie - Blanc
GinaTricot - Sparkling Silver

 photo kblogi_zpslihyv1yf.jpg  photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

2 kommenttia: