torstai 14. toukokuuta 2015

Kynsimiiitin 18.4.2015 // Sponsorituotteet

 photo kkkblogi_zpsvvwxwuva.jpg  photo kkkblogi1_zps7hszrfec.jpg

Kynsitukku.com lähetti meille monta eri tuoksuista käsirasva -näytettä. Tuoksut kuulostaa hyvälle, mutta en ole näitä vielä testannut, kun mulla on käytössä niin monta muuta rasvaa tällä hetkellä. Heidän lähettämä kynsinauhaöljy on ihanan raikkaan sitruunantuoksuista. Se kuivuu nopeasti eikä jää tahraamaan. Strasseja ei voi vaan koskaan olla liikaa. Saatiin myös Zebra 180/180 viila ja pieni purkillinen hopeaa glitteriä. 

 photo kkkblogi4_zpsxm3bkvlf.jpg

Medeneid Sari sponssas meille kaikille isot purkilliset mixglitteriä ja foliot. Mä sain ihanan sitruunankeltaisen glitterin ja pitsisen folion sekä folioliiman. Rakennekynsiä geeleillä tekeville saatiin myös testiin uutta Ultimate Builder -geeliä. Lisää voitte lukea tästä. Lyhyesti kerrottuna sen ei pitäisi kuumentua paljoa, se on viskositeetiltaan keskitiheää ja sen ei pitäisi valua.

 photo kkkblogi7_zpsesu2crha.jpg

Avonilta saatiin kaksi Geel Finish -lakkaa sävyissä Lavender Sky ja Limoncello. Odotan innolla näiden testaamista, sillä mulla ei ole aikaisempaa kokemusta gel finish lakoista. Lakkojen lisäksi saatiin kaksi erilaista koristelusivellintä. 

 photo kkkblogi2_zpsvnadib9p.jpg

Oriflamelta saatiin kaksi kynsilakkaa valkoinen ja mattapäälyslakka.

 photo kkkblogi6_zpsbtbw7mpd.jpg

Elliina Kauneus- ja Kynsistudio lähetti meille manikyyritikun, jossa on toisessa päässä kuminen työnnin ja toisessa päässä tollanen muovinen kaareva osa, jolla voi raaputtaa vähän kynsinauhoja. Saimme myös banaaniviilan 100/180.

 photo kkkblogi11_zpsqtk6okov.jpg

Berner lähetti IsaDoran geelilakat. Värillisen ja päällyslakan. Värisetlakat ovat uusia kevätkokoelman värejä. Mä sain ihanan pinkin Weekendin. Odotan innolla näidenkin testaamista. Aion tehdä kunnon kulutustestin, kunhan #ablecs15 -haaste loppuu.

 photo kkkblogi13_zpswid9pnni.jpg

KoneHelsinki lahjoitti kaikille lakat ja niitä oli muutama enemmän, kuin osallistujia, joten osa sai kaksi. Toinen saamistani lakoista sininen Torres Blue on Jelly Look -lakka ja näitä oon aikasemmin käyttänyt vesimarmorointiin, joten toivon että tämäkin toimisi siinä yhdä hyvin. Toinen ihana vaaleanpunainen Soft Pink lakka on Quick Dry -lakka, tätä en ole vielä testannut mutta uskon sen olevan ihan toimiva lakka.

 photo kkkblogi15_zpskwnbpqne.jpg

Ninja lähetti meille aluksi postin kautta paketin lakkoja, mutta se pyöri jostain syystä ympäri ämpäri pääkaupunkiseutua. Lopulta saatiin Ninjalta koodit joilla saimme tilata yhden lakan ilmaiseksi ja toisen puoleen hintaan heidän nettikaupastaan. Lakat saapuivat postissa todella nopeasti.

Molempia lakkoja olen jo kerennyt testaamaan ja tykkäsin todella paljon. Pinkki lakka on nimeltään 24/7 peitti kahdella kerroksella ja on aiva ihanan värinen. Ei välttämättä mikään uniikki värisävy, mutta silti aivan ihana. Toinen vaaleanpunainen lakka on nimeltään Easy Going peitti kolmella kerroksella. Näissä lakoissa on mun makuun ehkä vähän lyhyt sivellin ja se "imee" itseensä aika paljon lakkaa. Siveltimen harjakset olivat myös aika jäykät. Ehkä se on vain tottumiskysymys, millaisella siveltimellä on tottunut lakkaamaan.

Yhteistyössä Ninja.fi ja SifulColors kynsilakat. Tässä linkki suoraan Ninjan verkkokauppaan.

Ninja etsii myös tuotetestaajia kynsilakoilleen. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän heidän facebook postaukseen. 

 photo kkkblogi14_zps45rp2vjt.jpg

CyberShop antoi meille erilaisia koristelutuotteita. Itse sain 12 purkin setin glittereitä. Glitteriäkään ei vaan voi koskaan olla liikaa.
 Muut saivat esim. koko kynnen tarroja.
 photo kkkblogi12_zpsfn3yt9kp.jpg

Cloetta sponsoroi meitä isolla kasalla karkkia. Karkkipussit syötiin jo miitissä, kun ne olivat esillä nyyttäripöydässä. Kotiin viemisiksi kaikki saivat Mint Truffle Center -patukat. Nomnom.

Iso kiitos kaikille sponsoreille!
 photo miitti sponssit_zpsttppj1ih.png

Dependin tuote on vielä tulossa, sillä se ei kerennyt miittiin. Esittelen sen sitten, kun sen saan käsiini. Tarkempia esittelyitä tuotteista, joita en ole vielä käyttänyt tulee ajallaan. Mainitsen aina, jos joku käyttämäni tuote on saatu miittisponsoreilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti