sunnuntai 10. toukokuuta 2015

#ablecs15 week13: Dreaming

Heti kun tätä haastetta tuli mieleen pastellinen "unimaailma" lakkaus. Tai mikskä tätä nyt kutsuis. Toteutus ei menny ihan, kun suunnitelmissa, mutta nätit näistä tuli.

 photo kblogi3_zpshgipzamq.jpg
 photo kblogi_zpstqare90h.png
Ensimmäistä kertaa pääsin testaamaan SinfulColorsin lakkoja. Sain tämän lakan meidän kynsimiitin sponsorilta Ninjalta. Näiden saapumisessa oli hieman ongelmia eikä ne kerennyt saapua meidän miittiin mennessä. Paketti siis pyöri postissa ja Ninja pyysi sitten Postia palauttamaan paketin heille. Tämän sijasta Ninja antoi meille koodit, jolla saimme tilata netista lakan ilmaiseksi sekä toisen puoleen hintaan. Lakat tulivat todella nopeasti postissa

Easy Going peitti mun kynsillä kolmella kerroksella, mutta se saattoi johtua siitä, että lakassa on paljon lyhyempi sivellin. Tai siis ne karvat siinä ja jäykemmät, kun muissa lakoissa. Siitä syystä varmaan sain lakan kaljuuntumaan toisella kerroksella niin pahasti, että jouduin laittamaan kolmannen kerroksen.

Laitoin keskisormeen ja nimettömään myös kaksi kerrosta Easy Goinginia alle, koska tiesin "liukuvärissä" (vai voiko tota kutsua liukuväriks) käyttämieni lakkojen olevan aika haalean vaaleita. Tein kostutetulla meikkisienellä kaksi tai kolme kerrosta lakkaa, jotta sain halutun lopputuloksen.

Lakat

GinaTricot - Ice Pink
GinaTricot - Candy Mint
Essie - Lilacism
SinfulColors - Easy Going *
China Glaze - Fairy Dust

* saatu kynsimittin sponsorilta
 photo kblogi_zpsyadlpds4.jpg
 photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti