sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hullaantuminen kynsitaivaassa

... elikkäs siis CecarsShopissa. Suuntaisin sinne taas Vappuaattona Suskin kanssa, kun hän halus ostaa jotain sieltä ennen ku palas takasin Rovaniemelle. Ehkä ei ois pitänyt mennä, nimittäin mulla oli myös palkka päivänä silloin. Sorruinkin ostamaan aika monta lakkaa, joista vain kaks oli sellasia joista olin pitkään haaveillut.

Vietettiin liikkeessä varmaan yli tunti tutkien kaikkea ihanaa ja ihmeellistä. Mietittiin myös älyttömän pitkään, että halutaanko me just tää lakka vai ei. Otetaanko sittenkin toi toinen? Käytänköhän mä tätä kuitenkaan. Myös swatcheja tartti ettiä netistä, että onko se ihan varmasti kaunis lakka. Mua itteä ainaki alko jo naurattaa meijän touhu. Onneks se on liike, jossa myydään vaan kynsitavaroita. Myyjät varmasti ymmärtää meidän touhotuksen, ainakin toivottavasti.

 photo kkblogi_zpsbaunbz4k.jpg

O.P.I - OPI With A Nice Finn-ish
O.P.I - Do You Have This Color In Stock-holm?
Color Club - Ocean View
Dollis Polish - Droolin Over Your Polish
Picture Polish - Cyan
Listan nimet pullokuvan mukaisesti.

O.P.I:n Nordic -kokoelma oli tuona päivänä puoleen hintaan ja olin aikasemmin ihallut, jossain blogissa tuota ruotsilakkaa. Suomilakasta en tykännyt ensinäkemällä ja swatcheja kattomalla, paitsi nyt myöhemmin sitten kuitenkin sytyin kyseiselle lakalle. 

Colour Clubin lakan bongasin, jostain ale -laatikosta enkä sen kummemmin lakkaa tutkinut. Tikulle lakatessa olikin sitten yllätys, kun lakka olikin tollanen tekstuuri pintanen vai miksiköhän tota nyt kutsuis. 

Vaikka vannoin pyhästi ittelleni, että indie -lakkoja en osta ikinä, koska se tulee olemaan kuolemaksi. Niin mitä kävikään, kun siellä oli vielä jäljellä muutama Drooling Over Your Polish. Sitä mä kuolasin jo silloin kun kyseinen kokoelma julkaistiin. Ja nyt se vihdoinkin on mun.

Cyan on toinen ihana indielakka, jota olen pitempään tuijotellu muiden bloggareiden kuvissa ja nyt sitten senkin ostin. Aivan ihana lakka, ihana väri ja koostumus oli miellyttävä. Olisin myös ostanut Sizzlen, mutta ne oli loppunut sillon. Nyt kuitenkin mulle on tulossa se vielä ja sitten saa riittää vähäks aikaa lakkojen ostelut. Tai niinhän mä sanon, mutta tuskin se tulee toteutumaan.

 photo kkblogi_zpsg70rj3pu.png
 photo kkblogi1_zpsnbnxuxld.jpg
Lakkojen lisäksi ostin 4 arkillista waterdecaleita, koska niitä ei voi olla ikinä liikaa ja ne on niin kauniita. Sekä yhden arkillisen tarroja. Mukaan lähti myös uusi kynsinauha öljy mansikan tuoksuisena. Nom!

Niin ja kun me tässä kesää kohti ollaan menossa, niin olihan mun ihan pakko ostaa kesäksi uusi leimauslaatta. Se vaan on täynnä lumihiutaleita. Hups! Talvella kaipasin just jotain hienoja lumihiutaleita kynsille ja nyt pääsen sitten leimailemaan niitä. Ehkä tää jää odottamaan ens talvea kuitenkin.

 photo kkblogi2_zpstvpfqsmx.jpg

8 kommenttia:

 1. CesarsShop on kyllä vähän niinkuin Ikea - aina sieltä lähtee mukanaan paljon enemmän mitä oli kuvitellut...:D
  Ihania ostoksia kyllä ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D tossa oot ihan oikeassa :D niin on 😍

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep niin on (: lompakko ei oo välttämättä ihan samaa mieltä.

   Poista
 3. Jostain syystä tätä oli tosi kiva lukee vaikka olin ite paikan päällä ja tiiän tasan tarkkaan mitä ostit hahaha :D

  VastaaPoista