torstai 21. toukokuuta 2015

#ablecs15 week15: Holographic

Tähän lakkaukseen lakan valinta oli säälittävän helppo tehtävä, sillä (hävettää edes myöntää) omistan vain kolme hololakkaa. Itkettää. Kaksi lakoista on punaisen sävyisiä ja tämä jonka valitsin ihana lila. 

Tästä lakkauksesta tuli kyllä taas tuijottelu lakkaus. Tykkään itte tosi paljon. 

 photo kblogi9_zpswtwvlxl8.jpg photo kblogi_zpshydo9zma.png photo kblogi1_zpsl1koevuj.png
Uutena lakkana tällä kertaa pääsi testiin miitistä saamani Avonin Gel Finnish -lakka sävynä Lavender Sky. Aikaisemmin en ole tämän tyyppisiä lakkoja edes kokeillut. Lakka oli todella pigmenttistä ja hyvin levittyvää. Yhdellä kerroksella sain melkein täydellisen peittävyyden, mutta tottumuksesta laitoin toisenkin kerroksen. Kuten ylhäällä olevista kuvistakin näkee, kuinka hyvän ja kiiltävän pinnan lakka antaa ilman päällyslakkaakin. Ainakin verrattuna toiseen käyttämääni lilaan lakkaan.

Pupan 036 ihana lila holo. Tän kotiutin joskus viime vuonna kynsikirppikseltä. Ja samalla tää oli mun ensimmäinen hololakka. Tykkään tästä paljon sillä tällä pystyy jopa leimaamaan. Niin pigmenttinen lakka tää on.

Essien Lilacism, jota löytyy leimauksen alta etusormesta ja peukusta sekä keskarista holon alta, peittää kahdella kerroksella lyhyet kynnet hyvin. Ihana kylmän sävyinen vaaleenlila lakka.

Snowflakes In The Airista käytin ihania hologlittereitä tuomaan lisää kimallusta, sillä yksinään decalit ois ollu omaan silmää  vähän tylsät. Toki ne on kauniit, mutta tähän lakkaukseen sopi tälleen paremmin.

Lakat

Avon - Lavender Sky*
Pupa - 036
Essie - Lilacism
O.P.I - Snowflakes In The Air

*saatu kynsimiitin sponsorilta

 photo kblogi10_zpsk7r6krru.jpg photo ablecs_zpsiuq7xncm.png

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan voimakas holoefekti! Ja tosi kaunis lakkaus muutenkin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: auringonvalossa vielä nätimpi efekti, mutta arvaa vaan satoiko pari päivää sen jälkeen ku nämä lakkasin :D toisella kameralla sain pari auringonvalon kuvaa mutta sekin kamera unohtu töihin :(

   Poista