keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Yksinkertainen liukuväri

Miitin jälkimainingeissa tuli pyöriteltyä aika paljon käsissä noita lakkoja, mitä sponsorikassista tuli. Samalla pyörittelin päässäni erilaisia ideoita, miten lakata kynnet. Iskin silmäni jo miitissä tuohon Mint to Be lakkaan ja siitä lähdin rakentamaan mieleistäni lakkausta.

 photo kblogii1_zpsmdxsivwz.jpg  photo kblogii_zpsahaetlfk.jpg  photo kblogii3_zps4lhxufpb.jpg
Jokaisessa kynnessä on pohjalla lerros Mint to Be lakkaa, joka on aivan ihana mintun värinen. Lakka on paksuhkoa, koska se on gel shine -sarjaa, mutta käyttäytyy hyvin. Yhdellä kerroksella ei tullut vielä täydellistä peittävyyttä, mutta uskoisin kahdella kerroksella tulevan hyvää jälkeä.

Liukuvärin tein kostutetulla Essencen liukuvärjäykseen tarkoitetulla sienellä. Kynsinauhat suojasin Ctrl-Alt-Deletellä. Se on niin kätevää, kun siivottavaa jää niin vähän ja lateksin saa helposti vain repäistyä pois.

Liukuväriin käytin Mint to Be:n lisäksi plastic jewels and neon lightsia. Jouduin kerrostamaan pari kerrosta lakkoja halutun lopputuloksen saamiseksi. Sillä liusta ei meinannut tulla tarpeeksi liukuvaa. Ymmärrättekö mitä tarkoitan ? Olisi varmaan pitänyt ottaa joku kolmas väri mukaan liukuun. Koristelun halusin pitää mahdollisimman yksinkertaisena, ettei lakat peity kokonaan. Päädyin siis ihaniin waterdecal kukkasiin ja pieneen kimallukseen Fairydustilla.


Lakat
Avon - Mint to Be*
Faby - Plastic jewels and neon lights*
China Glaze - Fairydust


* = saatu
 photo kblogii2_zpswfchkfhm.jpg

2 kommenttia: