tiistai 5. huhtikuuta 2016

Ihana bette

Tämän lakkauksen kehittelin ihan vain tämän lakan takia. Mulla oli aluksi toinen suunnitelma ja kerkesinkin tehdä sen jo puoliksi, mutta sitten tajusin toisen lakan sopimattomuuden. Poistin siis molemmista käsistä kahdesta kynnestä lakat ja laitoin betteä tilalle. Loppu hyvin kaikki hyvin. Onneksi en tehnyt suurempaa mokaa. Tykkään näistä kynsistä nimittäin älyttömästi.
Jokaisesta kynnestä löytyy kaksi ohutta kerrosta piCture pOlishin betteä, joka on aivan ihana lakka. En pahemmin koskaan aikaisemmin katsellut, mutta törmäsin lakkaan lukiessani Belegwenin blogia ja ihastuin siihen täysin. Lakan kävin nappaamassa kokoelmaani viime viikolla CesarsShopista. Kahdella ohuella kerroksella sain tähän lakkaukseen tarpeeksi peuttävyyttä, kolmannen kerroksen olisi tarvinnut jos en olisi leimannut joka kynteen koko kynnen kuviota. Lakka on hieman turkoosiin taittava sininen hololakka, joka on aivan täynnä hippuja. Ne tekevät lakasta aivan upean.

Nimettömästä ja keskisormesta löytyy ohut kerros F.U.N:in Daydreameria, joka toi pientä lisä kimallusta lakkaukseen ja sopi aivan täydellisesti beten kanssa yhteen.

Jokaiseen kynteen leimasin Über Chicin 04-01 tuollaisen kiekurakuvion, joka ei peittänyt liikaa betteä. Leimaukset tein testiin saamallani BPS:n hopeisella leimauslakalla, joka tämäkin valitettavasti haisee todella voimakkaasti. Nämä lakat olisivat täydellisiä, jos ne eivät olisi näin voimakkaan hajuisia. Minulla ei ole tätä lakkaa ennen ollut näin hyvin leimaavaa hopea lakkaa ollenkaan. Tykkään ihan hirveästi näistä.

piCture pOlish - bette
F.U.N - Daydreamer

* = saatu


Oletteko te jo hurahtaneet piCture pOlishin ihaniin lakkoihin ?

p.s. koodilla USPX31 saatte 10% alennuksen Born Pretty Storelta normaalihintaisista tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti