maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kynsimiiti16: sponsorikassi

 photo kblogi_zpsghw8mkmp.jpg

Tässä postauksessa ajattelin vielä tulla esittelemään hieman tarkemmin, mitä meidän ihanista sponsorikasseista löytyi. Me saatiin mukaan aivan mahtavia sponsoreita, jotka lähetti meille ihania tuotteita testiin.

 photo kblogi_zpszwu189q6.jpg
KoneHelsinki sponsoroi meitä yhdellä kynsilakalla ja bufferit sekä niiden mukana tuli vielä heidän esitteensä. Mä sain ihanan neonpinkin lakan, jonka numero on 407. Mä itse tykkään enemmän lakoista, joilla on nimi, mutta muistaakseni KoneHelsingin uudemmissa lakka pulloissa on lakoilla jo nimet.
 photo kblogi1_zpskdk3ps7k.jpg
Cloetta tarjosi meille ihania uutuus herkkuja. Hopeatoffeen makuista purkkaa, joka tuoksuu ja maistuu aivan taivaalliselle. Purkan lisäksi saatiin suklaalevyt, joissa on mangoa ja voffelin muruja. Tää on tosi makeeta, mutta hyvää.
 photo kblogi2_zpsqisypc1j.jpg
Avon sponsoroi meitä kolmella lakalla. Kaksi väri lakkaa sekä top coat. Värilakat sain sävyissä Mint to Be, joka on ihana vaaleansininen. ja Rain Washed, joka on tosi vaalea murrettu liila. Tykkään molemmista sävyistä tosi paljon. Lakat kuuluvat Avonin Gel Shine -sarjaan, jotka julkaistaan 5.5.
 photo kblogi3_zpslf9tl4p0.jpg
Oriflame sponsoroi jokaista The White tip lakalla sekä mattalakalla tai jollain hoitavalla tuotteella. Itse sain Nail Foodin, joka on hoitoöljy hauraille kynsille ja kuiville kynsinauhoille. The White tip lakka on kyllä tosi hyvä valkoinen, se peittää hyvin ja levittyy kauniisti. Otankin heti käyttöön tuon kynsinauhaöljyn, sillä onnistuin pudottamaan juuri viikonloppuna edellisen lattialle ja tietysti se hajosi.
 photo kblogi4_zpsnefxkczf.jpg

Kauneutta.com sponsoroi meille neljä lakkaa. Kaksi Kubiss värilakkaa ja kaksi Fabyn lakkaa. Fabyt ovat nimeltään Plastic jewels and neon lights ja Meteor shower. Kubikset ovat valitettavasti nimettömiä lakkoja, mutta numerot ovat 48 ja 82. Kauneutta.com antoi vielä alennuskoodin jaettavaksi teille ihanille lukijoille.

Koodilla KAUNEUTTA saat 20% alennusta verkkokaupan koko valikoimasta 15.5. saakka!

 photo kblogi5_zpsluoi8xco.jpg

Naiskauneus sponsoroi meille purkilliset irtoglitteriä, jotka oli jokaisella hieman erilaiset. Itse sain pienen pieniä oransseja kukkasia. Saimme myös Jolifin värilakan ja minun lakka on nimeltään neon purple.

 photo kblogi7_zpsrvhqfggr.jpg

Kauneudenkauppa antoi meille jokaiselle yhden O.P.I:n New Orleans -kokoelmaan kuuluvan lakan. Omani on Spare Me a French Quarter? Tää lakka on tosi jännä, sillä se näyttää joka valossa eri väriseltä. Se onväriltään tumma vadelmanpunainen, mutta jossakin valossa se näyttää aivan liilalta. Kauneudenkauppa sponsoroi myös arvontaan New Orleans minilakka -setin.

 photo kblogi6_zpslat3mocz.jpg

Lumene sponsoroi meitä kadella väri lakalla ja omani ovat Vadelmia sekä Hetken lumo.


Myös CesarsShop sponsoroi miittiämme arvontapalkintojen muodossa. Heidän sponsoroimiaan arvontapalkintoja oli kaksi Picture Polishin One Stroke sivellintä, piCture pOlishin lakka sekä F.U.N:in lakka, mutta minulla itselläni ei käynyt tuuri. Onnea kuitenkin ihanien palkintojen voittajille.


Tahdon vielä kovasti kiittää kaikkia miittiin osallistuneita ja meitä sposoroineita yrityksiä!

 photo kblogii_zpsrhrzshif.jpg

1 kommentti: