perjantai 1. huhtikuuta 2016

Hyvin yksinkertaista

Joku aika sitten törmäsin Pinterestissä kuvaan tosi yksinkertasista kynsistä ja se jäi pyörimään päähän. Pakkohan se oli tämä idea toteuttaa.

 photo kblogi2_zps0lhf5q9g.jpg  photo kblogi_zpsnrlsio39.png

Molempiin käsiin lakkasin lakat vähän eri järjestykseen, sillä halusin jonkunlaisen jujun näihin yksinkertaisiin kynsiin.

Magic on peittävyydeltään aika keskitasoa. Sillä se peitti kolmella ohuella kerroksella. Paras lopputulos tulisi luultavasti, jos alle laittaisi peittävämmän lakan. Sävyltään tämä on aivan ihana tietyssä valossa kultainen, kun taas toisessa valossa todella punertava ruusukultainen? En osaa edes kuvailla tätä sävyä. Lisäksi lakka on täynnä pientä holohilettä.

Cherish tuo ihanan värinen neutraalinude, jossa on paljon hopeista holohippua.

Garden Green on ehkä yksi täydellisimmin käyttäytyviä mintunvärisiä lakkoja. Sekä yksi mun lemppari mintunvärinen lakka.

White tip on kahdella tai kolmella kerroksella peittävä lakka. Riippuu usein päivästä, miten hyvin saan tällä peitettyä kynnet. Tykkään tästä lakasta ja sen sudista.

Leimauksen tein color aliken mustalla leimauslakalla, joka on mun mielestä tosi miellyttävä lakka leimaukseen. Harmittaa ihan hirveesti, että vasemmankäden leimaus jäi reikäiseksi. 

Lakat

piCture pOlish - cherish
piCture pOlish - magic
GinaTricot - Garden green
Oriflame - White tip*

leimauslaatta - hehe019
* = saatu

 photo kblogi1_zpsfgkdiuok.jpg

2 kommenttia: