lauantai 16. huhtikuuta 2016

Rose Land

Rose Land aivan ihana ihana lakka. Suunnittelin tän lakkauksen samantien, kun ostin tän lakan. Kävin tiistaina Cecarsilla ja olin pitkään miettinyt tän lakan ostamista. Meinasin vieläkin jäädä harkitsemaan, mutta tajusin lakkoja olevan jäljellä enää 3, joten oli pakko ostaa se kun vielä niitä oli jäljellä.
 photo kblogi_zps23jhi4nf.jpg photo kblogi2_zps9uyqpb2s.jpg photo kblogi1_zpsfy8dyqdy.jpg photo kblogi4_zpsk6tjgnav.jpg 
Rose Land on vaalean pinkki lakka täynnä hopeista holoflakietä, jossa on scattered holoefekti. Mun kynnet tämä peitti kahdella kerroksella, mutta netistä oon lukenut joidenkin tarvitsevan jopa 4 kerrosta. Lakka levityi tosi hyvin eikä valunut ollenkaan kynsinauhoille. Harmi, kun en saanut tästä lakasta auringonvalossa kuvaa.

MILVin siirtokuvat on mun mielestä niin helppo asettaa kynnelle. Se on niin ohut, mutta kestävä, joten sitä pystyy hieman venyttämään ja asettalemaan kynnelle. Nää kauniit kukka decalit asettelin valkoiselle pohjalle, joka teki ihanan raikkaan lopputuloksen decaleihin.

Lakat
F.U.N - Rose Land
Oriflame - White tip
China Glaze - Fairy dust
 MILV - N599p
 photo kblogi3_zps63clzdtk.jpg

8 kommenttia:

 1. Voi mikä lakka! Mulla on hirveä pinkkivaaleanpunavillitys lakoissa tällä hetkellä ja yritän olla ostelematta niitä, koska ne ei sovi mun kynsille, mutta tää! Vau ♥ Ja kauniit kynnetkin, siirtokuvat sopii tuohon hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) <3 tää on kyllä aivan ihana

   Poista
 2. Tuo Rose Land näyttää kylläaivan upealta lakalta! Mutta FUNin lakat onkin kaikki upeita! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 totta ne on kaikki älyttömän ihania ja upeita <3

   Poista
 3. Oih nää on nätit. :) Oon himoillu tuota Rose Landia kanssa silleen vähäsen, mut kyl se nyt saa jäädä mulla ostamatta. Ihailen sit vaan muilla sitä. :D Ja hei noi milvithän sopii tohon lakkaan ku nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Mä himoitsin sitä alusta asti D: Munkin mielestä ne sopi täydellisesti yhteen. Näin jo siellä ostaessani, että nää on hyvä yhdistelmä.

   Poista