tiistai 12. huhtikuuta 2016

Liukuvärjätty aztec vinyyleillä


Kävin kaks viikkoa sitten ostamassa Cesars Shopista juuri saapuneita RockNailStarin kynsivinyyleitä. Kaikki olivat aivan ihania, joten vaikeus valita oli suuri. Päädyin ostamaan kolme arkkia ja neljännen sain testiin.

Siinä vaiheessa, kun rupesin miettimään kynsienlakkausta oli taas valinnanvaikeus edessä. Niin aivan ihania kuvioita valittavana, mutta mistä aloittaa. Istuin varmaan kaks tuntia koneella ja samalla mietin, että mitä kuviota käytän. Lopulta päädyin Ethno nimiseen arkkiin, jossa on aztec tyyppistä kuviota. 

Mulla oli hyvä idea näihin kynsiin ja osittain sainkin sen toteutettua, mutta näitä kynsiä tehdessä kiirehdin liikaa. Kiirehtiessäni en jaksanut odottaa pohjalakan kuivumista ja lakka tarttui vinyyliin. Sain kuitenkin pelastettua kynnet jotenkin.

 photo kblogii3_zpshvczl7g6.jpg  photo kblogii2_zpslto6n3oq.jpg 

Jokaisessa kynnessä on pohjalla kaksi kerrosta valkoista lakkaa, joka peitti hyvin tähän tarkoitukseen. Tällä kertaa pohjalakka ei ollut tarpeeksi kuiva, kun laitoin päälle vinyylit, vaikka odotin melkein tunnin. Vinyylien päälle tein kolmella lakalla liukuvärin. Jouduin kerrostamaan liukuväriä pari kerrosta, että sain siitä tarpeaksi peittävän. Keskisormessa ja nimettömässä vinyylit tarrasivat liian hyvin kosteaan lakkapintaa ja veti hieman valkoista lakkaa mukaansa. Sain tilanteen kuitenkin korjattua jotenkin. Olin suunnitellut laittavani vielä kultaista kimallusta ja laitoinkin, mutta lakan pohja oli muuttunut kellertäväksi ja pilasi lakkauksen kokonaan. Huomasin tilanteen vasta, kun olin laittanut lakkaa jo kaikille kynsille.
Lakat
GinaTricot - Pink Rose
China Glaze - More to Explore
GinaTricot - Candy Peach
Oriflame - White tip
China Glaze - Golden Enchantment 
 photo kblogii1_zpsunqj8sro.jpg

Mun mielestä nää vinyylit on tosi hyvän laatuisia. Vinyyli on todella ohutta, mutta kestävää ja vahvaa. Koko kynnen kuvioita on tässä arkissa kahta erilaista ja molempia on kuvioita on 6. Pienempiä kuvioita on jokaista 4. Koko kynnen kuvat on mun kynsille hieman liian suuria ja pitkiä, mutta kiva että pitkille kynsillekkin löytyy sopivia vinyyleitä. Mulla on tosi kaarevat kynnet, mutta nämä oli tosi helppo asettaa kynnelle.

 photo kblogii_zpsbfimckzi.jpg


En hyödy tästä postauksesta, millään tavalla ja halusin vain kertoa oman mielipiteeni. Omasta mielestäni kivasta tuotteesta.

4 kommenttia: