torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmikuun kynnet

Helmikuun kynsien koosteen vuoro. Tein itseni kanssa sopimuksen, että tää koostepostaus pitää olla tehtynä kuun ekalla viikolla. Joten tässä tämä tulee. Hyvä minä!

Tässä kuussa julkaisin kahdeksat lakkaukset, joista neljät on lakattu helmikuussa ja muut neljä joskus aikaisemmin syksyllä. Oon yrittänyt julkaista viikossa vähintään kaks postausta, joista toisessa on vanhemmat kynnet ja toisessa uudemmat. Toivon, että saisin syksyn kuvat purettua pian. Sillä pelkään niiden hautautuvan arkistoon muuten.

 photo helmikuun kynnet_zpsh3ysbxl6.jpg
Leopilkkuja ja minttua // Ystävänpäivä kynnet // Marmoripinta // Alpha Omega -kynnet

Viime kuussa oli waterspotted oli kiinnostavin ja miellyttävin tapa koristella kynsiä. Värejä taas löytyy laidasta laitaan. Tosi usein tulee suunniteltua lakkaus tietyn värin pohjalta tai tekniikan perusteella.

 photo helmikuun kynnet1_zpsj7cfvj88.jpg
Syksyinen drybrush skitlette // Waterspotted Wanderlust // Sydämellinen leopardi // Primadonna

Nämä vanhemmatkin on tosi kivoja, mutta uudemmista tykkään paljon enemmän. Lakkaushetkellä nämä on ollut ihan lemppareita niinkun aina. Jälkeenpäin katottuna, ihan kivoja, mutta ei sydämentykytyksiä aiheuttavia. Koko aika näkee kehitystä ja tulee enemmän tehtyä juuri sellaisia omanlaisia kynsiä.

Omia lemppareitani on ekan rivin ekat ja kolmannet. Marmoripinta kynnet on pitkään ollut toteutuslistalla ja oon ilonen, että viimeinkin tein ne.

Mitkä näistä on teidän lempparit ?

2 kommenttia: