maanantai 22. helmikuuta 2016

Syksyinen drybrush skitlette

Mulle näistä väresitä tulee ihan mieleen syksy. Ja syksyllä nämä kynnet onkin lakattu. Olin ostanut ison kasan uusia lakkoja ja halusin päästä testaamaan niitä kaikkia. Valitsin lakoista kaikki yhteensopivat ja ten tälläsen skittleten. Nää värit oli aivan ihania ja sopi aivan täydellisesti yhteen, kun tein kolme kynttä drybrush tekniikalla.

 photo kblogii_zpsgot6t7mv.jpg  photo kblogii2_zpsjnudhpj2.jpg  photo kblogii1_zpswdzruzun.jpg

Peukalossa, keskisormessa ja nimettömässä on pohjalla kaksi ohutta kerrosta Color Clubin Comfy Cozya, joka kuuluu Cabin Feaver kokoelmaan. Lakka peitti hyvin kahdella ohuella kerroksella ja on todella kauniin värinen pinkihtävä nude.

Comfy Cozyn päälle tein kuivan sudin tekniikalla veroja kolmella eri värillä Pumpkinilla, Expressolla ja My Love Diaryllä. Drybrush tekniikka on kivan näyttävä, mutta tosi helppo tehdä.

Etusormesta löytyy kaksi kerrosta GinaTricon Pumpkinia. Pitkään mietin ostanko tämän vai O.P.I:n  It's a Piazza Caken, jostain kuitenkin luin tämän Ginan lakan olevan dupe O.P.I:lle. Lakka on tiilenpunainen ja peittää melkeinpä yhdellä kerroksella, mutta laitoin kuitenkin kaksi ohutta kerrosta.

Pikkurillistä löytyy kaksi ohutta kerrosta Ginan Expressoa, joka on kaunis shimmerinen kuparinruskea lakka.

Lakat

GinaTricot - Pumpkin
Color Club - Comfy Cozy
GinaTricot - Expresso
Essence - My Love Diary

 photo kblogii3_zpseabjumat.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti