tiistai 23. helmikuuta 2016

Marmoripinta


Mulla on jo tosi pitkään ollut mielessä marmorilta näyttävät kynnet. Mulla oli kaksi vaihtoehtoa, millä tapaa teen nämä kynnet. Waterspotted tai kelmutus ja päädyin waterspottediin. Näistä kynsistä tuli ihan älyttömän kivat ja juuri sellaiset, kun halusinkin.

 photo kynsiblogi_zpsznbhxsfk.png  photo kblogi3_zpspol7edyr.jpg

Kaikissa kynsissä on pohjalla kaksi ohutta kerrosta hyvin vaaleanharmaata Girl With a Pearl lakkaa. Oon aivan rakastunut tähän lakaan, se on niin kaunis.

Tein jokaiseen kynteen Greyt times, Punk ja Silver lakoilla yhden kuviointi kerroksen waterspotted tekniikalla. 

Ennen kynsien lakkausta levitin kynttä ympäröivälle iholle Ctrl-Alt-Del:ä, joka on hyvän tuoksuinen ja helppokäyttöinen nestemäinen lateksi. Tykkään tästä ihan älyttömästi, se on vähentänyt mun kynsinauhojen putsausaikaa ja senlisäksi se on tosi kiva irrottaa iholta.

Lateksin suojatessa ihoani oli ihana lakata kynsiä, sillä ei ollut huolta siitä onko sormet ensimmäiseen niveleen asti lakassa. Ensimmäisenä tein Greyt times lakalla. Pudotin kaksi pisaraa lakkaa varovasti veden pintaan, jonka jälkeen suihkutin Herbinan letityssuihketta luodakseni haluamani kokoisia reikiä lakkaan. Ihan joka kerralla tuo suihke ei halunnut tehdä yhteistyötä kanssani, mutta ei sentään hermot mennyt. Tein jokaiseen kynteen ensin samalla värillä ja sen jälkeen vaihtoin lakkaa. Seuraavan kerroksen tein Punkilla ja omasta mielestäni, johinkin kynsiin tuli liian tummat laikut tätä. Se kuitenkin sopi marmori teemaan. Viimeisenä tein Silverillä, johon ei muodostunut selkeitä reikiä, mutta se toi kuitenkin kivan kimalluksen lakkauksen pintaan.

Lakat

Essence - Girl With a Pearl
Essence - Greyt times
GinaTricot - Punk
GinaTricot - Silver

 photo kblogi1_zpszp0m1lcq.jpg


Mitä tämä kuviointi muistuttaa teidän mielestä ?
Isäni mielestä nämä muistutti revenneitä housuja.

6 kommenttia: