tiistai 16. helmikuuta 2016

Waterspotted Wanderlust

Taas yhden vanhemmat kynnet syksyltä. Olin juuri ostanut itselleni piCture pOlishin bloggarikokoelmasta ja halusin sen samantien kynsille. En meinannut millään keksiä, miten lakata kynteni. 

 photo kblogii2_zpsvyvmqkjy.jpg photo kblogii1_zpsolc5mitp.jpg photo kblogii_zpszbaqigdh.jpg

Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta kirkaan pinkkiä wanderlustia. Lakka on aivan ihana ja täynnä holo- ja glitterhippuja. Peittävyys on ihan hyvä.

Peukalossa on kaksi ohutta kerrosta Matte Rockia, jonka päälle tein waterspotted kuvointia wanderlustilla ja Rockylla. Wanderlust ei erottunut kunnolla tummalta pohjalta, mutta näytti silti nätiltä.

Keskisormesta löytyy kaksi ohutta kerrosta wanderlustia, jonka päälle on tehty Matte Rockilla ja Rockylla waterspotted kuviointi.

Nimettömässä on kaksi ohutta kerrosta Rockyä, jonka päälle tein wanderlustilla ja Matte Rockilla waterspotted kuviointi.

Tykkään paljon waterspotted kuvioinnista paljon, sillä se on aina erilainen.

Lakat

piCture pOlish - wanderlust
GinaTricot - Rocky
GinaTricot - Matte Rock

 photo kblogii3_zpswvspstxt.jpg

Kynsinauhoja suojaamassa, watterspotted kynsillä, on Glisten&Glown Ctrl-Alt-Del. Pinkki nestemmäinen lateksi, joka tuoksuu persikalta tai joltain. En osaa määritellä, mutta ihan hyvälle tää tuoksuu. Ja tää on ihan parasta tavaraa, niin helppo puhdistaa kynsinauhat lakkauksen jälkeen. Ainut miinus tässä on ehkä se, että jos on kuiva iho, niin tää värjää ihon vaaleenpunaseks. Tää on niin kiva repiä kokonaisena irti.

 photo kblogii4_zpssxvjch53.jpg

2 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ♥ Water spotted on kyllä ihana tekniikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: mä tykkään kanssa tosi paljon

   Poista