maanantai 14. maaliskuuta 2016

Liukuvärjätty leo

Viime viikolla tuli pitkästä aikaa fiilis, että nyt on tarve saada kynsille tosi kirkkaita värejä. Päädyin valitsemaan vasta ostamani kirkkaan oranssin, joka on uusia Essencen lakkoja, sekä siihen sopivan kirkkaan keltaisen. Päivän meninkin pelkällä liukuvärillä ja hennolla kimalluksella. Nää oli aivan ihanan pirteät, vaikka en yleensä käytäkkään keltaista tai oranssia näin kokonaisvaltaisesti.
 photo kblogi1_zpszqx7p2im.jpg photo kblogi_zpszmy1flbn.png photo kblogi4_zpslwgi3roz.jpg
Jokaiseen kynteen lakkasin pohjalle kerroksen valkoista, että väreistä tulee tarpeeksi kirkkaat.
Siihen päälle aloin tuputtamaan sienellä kahta väriä, keltaista ja oranssia. Näitä tuli tuputeltua pari kerrosta peittävyyden ja kauniin liun takia. Kaiken tämän päälle vielä ohuen ohut kerros kultaista glitteriä. 
Seuraavana päivänä tein jokaiseen kynteen muutaman leopardin pilkun. Pilkkuihin käytin kahden lakan sekoitusta, jossa oli O.P.I:n Glizerlandia ja Essencen Caramel Brownieta.
Kynsinauhojen suojana mulla oli lakatessa ja varsinkin liukuvärjätessä Glisten & Glown - Ctrl Alt Del, jota on niin ihana käyttää. Kaikista paras tunne on sen repiminen pois iholta, eikä siivottavaa jää paljoakaan.
Lakat
Essence - Shade of Happines
Essence - Hello sunshine
China Glaze - Golden Enchantment (unohtui kuvasta)
Oriflame - White tip (unohtui kuvasta)
 photo kblogi3_zpsnzwwk0ym.jpg
Tykkäättekö kirkkaista väreistä ?

4 kommenttia:

 1. Kynsiluvat ei lataudu lainkaan... Ainakaan nyt näin kännykällä hyvän aikaa odoteltuani. Onkohan ne kovin raskaita tiedoistoja tai sit on vaan jotain muuta ongelmaa sivunlatauksessa..? Kokeilin klikata sun edellistä postausta niin siitä tuli pari kuvaa näkyviin suht' nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, kun sanoit! en ois varmaan itse tajunnut edes katsoa tätä postausta, kun ajastin sen aamulle. Korjasin tilanteen tai ainakin toivon, että se korjaantui. Itse ainakin nään nyt kaikki kuvat (:

   Poista