tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kimaltelevat leimadecalit

Ensimmäistä kertaa käytin Über -mattoa leimadecalien tekoon. Olen aikaisemmin harjoitellut näiden tekemistä, mutta minulla ei oikein ole sellaista leimauslaattaa, jossa olisi tarkoitukseen sopivia kuvioita. 

Näillä kynsillä olisin viihtynyt ties kuinka pitkään. Nämä oli omasta mielestä paremmat, kun oisin voinut kuvitella. Harmi vain, että kynsiin tuli pahoja kulumia ja muutamasta kynnestä lohkesi kulma. Ehkä toteutan nämä joskus myöhemmin uudestaan.

 photo kblogi2_zpsmxxyj2cs.jpg photo kblogi5_zpss9nvjo3x.png photo kblogi3_zpspj6jhagb.jpg 

Jokaisesta kynnestä löytyy kaksi kerrosta old purplea alta. Nimensä mukaan vanhan liilan värinen eli vähän murrettu lilan sävy. Tykkään tästä sävystä paljon ja onneks ostin tän sillon joskus. 

Pikkurillistä ja etusormesta löytyy myös yksi ohut kerros Primadonnaa. En halunnut peittää kokonaan old purplea, mutta halusin superkimaltavat kynnet.

Peukalosta, keskisormesta ja nimettömästä löytyy nyt ensimmäistä kertaa viralliset leimadecalit. Lakkasin ensin über -matolle monta levyä kirkasta lakkaa, jonka päälle sitten leimasin vaihtelevalla menestyksellä tuota kukka kuviota. Parhaimmat niistä valittuani väritin kukat piCture pOlishin New Yorkilla ja Primadonnalla dottingtoolin avulla. Alunperin oli tarkoitus käyttää vain nuo decalit, joissa on isokukka New Yorkilla. Loppujen lopuksi nuo toisetkin näyttivät niin näteiltä, etten voinut jättää niitä käyttämättä. Huomaisin, että jos lakkalevy on noussut yhtään ylös matosta, se sulaa värittäessä. Kannattaa olla tarkkana. 


Lakat

piCture pOlish - New York
GinaTricot - Old Purple
F.U.N - Primadonna

 photo kblogi_zpsnwsprkr1.jpg


Oletko kokeillut leimadecalien tekoa ?

8 kommenttia:

 1. Oijoi kuinka ihanat nämä on, todella kauniit! ♥ Mä olen kerran tehnyt leimadecalit, mutta se oli kyllä sen verran kivaa puuhaa että varmasti teen jatkossa lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 on kyl joo kivaa puuhaa.. oispa vaan sopivampia leimauslaattoja.

   Poista
 2. Yritin jo facessa kysellä ja en täältäkää löytäny vastausta, mistä laatasta tuo kukkakuvio on? Nämä on kyl tosi ihanat! Ite oon kerran tehny leimadecalin ja senki tein vaan kahteen kynteen. übermattoki ollu monta kk, mut laiska mikä laiska :D

  VastaaPoista