sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Lempilakat 2016

Tein viime vuoden 2016 alussa postauksen edellisvuoden lempilakoista. Halusin myös tehdä vuoden 2016 lakoista samanlaisen postauksen, joten tässä sitä ollaan. Tekemässä listaa lempilakoista ja valinnanvaikeushan on suuri. Tänä vuonna olen ostanut niin paljon uusia ihania lakkoja, mutta yritin vähän valikoida eri merkeiltä lakkoja. Halusin valita vain kymmenen, koska muuten en ois saanut rajattua mun lemppareita mitenkään. Nytkin ulkopuolelle jäi monta ihanaa lakkaa. Esimerkiksi Simply Nailogicalin F.U.N -kokoelman normiversiot. En osannut niistä valita ihaninta, joten ne kolme jäivät nyt esittelyn ulkopuolelle. Ihania ne silti ovat
 photo lempilakat_zpsz0mkr91w.jpg  photo lempilakat_picturepolish_zpstg5cp3ld.jpg
Jos olisin antanut itselleni luvan valita kaikki lakat kahdelta samalta merkiltä, niin ne merkit olisivat olleet piCture pOlish ja F.U.N , epäreiluahan se olisi. Muillakin merkeillä on ihania lakkoja.
pICture pOlishilta valitsin kolme lakkaa, vaikka tänä vuonna merkki julkaisinkin toinen toistaan ihanampia lakkoja. Nämä kolme nousi kuitenkin ylitse muiden.
salt water julkaistiin alku kesällä ja siitä tuli heti suosikki vaaleansininen/turkoosi lakkani. Ensimmäiset kynnet, jotka tein lakalla olivat yksinkertaisesti water decaleilla koristellut. 
holo sphere on aivan ihana lakka, joka on Simply Nailogicalin suunnittelema. Lakka julkaistiin loppu kesästä. Tämä lakka pääsi pääosaan ehkä tämän vuoden lempilakkaukseeni, näistä kynsistä tuli aivan ihanat.
mossy oli yllättäjä, sillä en pahemmin ole aikaisemmin piitannut vihreistä lakoista. Tässä lakassa oli kuitenkin, jotain mikä sai minut innostumaan vihreästä. Lakka julkasitiin syyskuussa. Koristelin lakan yksinkertaisilla kultaisilla water decaleilla.
 photo lempilakat_fun_zps69dcpcpd.jpg
Royal Chapel on lakka, jota en ole tainnut ehtiä esittelemään vielä blogissa. Lakka on aivan ihana kuparin/ruusukullan värinen hologlitter lakka. Olen aivan rakastunut kaikkiin F.U.N:in holoihin.
Daydream on aivan ihana baby pinkki hennolla holo efektillä. Pullossa efekti on selkeämpi, kuin kynnellä. Lakkasin nämä kynnet tällä ihanuudella.
 photo lempilakat_essie_zps4cehba8q.jpg
Essien lakoista valitsin kaksi loppuvuonna julkaistua lakkaa, jotka kuuluvat samaan kokoelmaan. 
Go go geisha on aivan ihana likainen/murrettu vaaleanpunainen. 
Udon know me on murrettu vaaleansininen.

 photo lempilakat_2016_zps06ey1lng.jpg
CND oli lakka merkkinä minulle tänä vuonna uusi tuttavuus. 
Blush On U on aivan ihana old pink. Tämä lakka onkin päässyt useampaan lakkaukseen tänä vuonna. 
Schoolyard Crush on kaunis matta persikkapinkki. Tätä lakkaa en ole valitettavasti onnistunut esittelemään blogissa. 

Shocking pink on ihana hyvin kirkas pinkki. Pinkkejä lakkoja ei voi koskaan olla liikaa.


Mitkä olivat teidän lempilakkanne vuonna 2016 ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti