keskiviikko 10. elokuuta 2016

Höyheniä

Tehdessäni yksiä toisia kynsiä sain idean näistä kynsistä. Näin mielessäni kirkkaanvärisen liukuvärin pohjalla ja siihen päälle tehtynä tummalla lakalla kahden näköisiä höyheniä. Mä olin niin fiiliksissä, kun sain kynnet valmiiksi, sillä nää vastas täydellisesti mun mielikuvaa. Oon vieläkin tosi ilonen näistä kynsistä ja tuijottelenkin kynsiäni koko ajan.

 photo feathers_zpsg9pcxsqw.png photo lahikuva_zpsldv1ujkf.jpg

Pohjalle lakkasin kerroksen valkoista, sillä halusin varmistaa värien kirkkauden. Siihen päälle tuputtelin kostealla meikkisienellä liukuvärin käyttäen salt wateria, springiä ja wanderlustia 4-5 kerrosta. Päälle laitoin kerroksen pikakuivattavaa, jotta pääsisin nopeammin koristelemaan kynnet.

Keskisormeen ja peukaloon laitoin höyhenen muotoiset vinyylit, kynsinauhoille nestemäistä lateksia ja sen jälkeen tuputtelin päälle Holo sphereä kaksi kerrosta. Pienempien vinyylien poistaminen oli hieman vaikeaa, sillä Holo sphere on hieman paksumpaa lakkaa sisältämiensä glitterien takia, joten en meinannut erottaa vinyylien ääriviivoja. Sain kuitenkin poistettua vinyylit kynsiltä, nätisti pinsettien avulla.

Muihin kynsiin asettelin höyhenen muotoisia aukko vinyyleitä. Osaanpa selittää hyvin. Jouduin leikkelemään niitä hieman, että sain kaksi vinyyliä samalle kynnelle. Tuputtelin niidenkin päälle holo sphereä ja nappasin vinyylit irti, kun lakka oli vielä kosteaa. Kaiken komeuden päälle halusin vielä yhden kimaltavan kerroksen Fairy Dustin kimallusta. 

 photo holosphere_feathers_zpsovvd1pel.jpg

Lakat

piCture pOlish - holo sphere
piCture pOlish - salt water
piCture pOlish - spring
piCture pOlish - wanderlust
China Glaze - Fairy Dust
Essence - white wild ways (unohtui kuvasta)


RockNailStar - Feathers (vinyylit)

 photo kaytetytlakat_zpsrh2meten.jpg

Tykkäättekö te käyttää vinyyleitä ?

10 kommenttia:

 1. Onpa hienot! Mä yhdistin itsekin pari viikkoa sitten Salt Waterin ja Springin samaan lakkaukseen; ne vaan sopii niin hyvin yhteen sävyiltään 8)

  VastaaPoista
 2. Vitsit mikä väriyhdistelmä liu'ussa ♥

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä upeat! Liukuväri on tosi hehkuva ja upea! En edes tiedä, että kummin päin noi on kivemmat, koska molemma ton niin kivoja! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti (: munkin oli vaikee päättää siks laitoin kummallakin tavalla :D

   Poista