tiistai 2. elokuuta 2016

piCture pOlish uutuudet

piCture pOlish julkaisi sunnuntaina uuden kuuden lakan kokoelman, joka sisältä viisi yhteistyölakkaa ja sen kauan odotetun summer -lakan. Nyt on vuoden ajat täynnä. Netistä oon jonkun verran kerennyt lukemaan keskusteluita ja osa ihmisistä on vähän pettyneitä summeriin, sillä he odottivat jotain aivan muuta. Mä en itse tiedä edes mitä odotin, sillä edellisessä kokoelmassa ollut sun flower ois ollu mun mielestä juuri täydellinen. Tykkään kuitenkin tästä lakasta paljon.
Kävin Cesarsilta ostamassa itselleni neljä lakkaa kuudesta. Hups heijaa. Mun mielestä nää kaikki neljä lakkaa olivat aivan ihania ja ois ollu liian vaikee päättää, mitkä näistä ostaa. Loppujen lopuksi olisin varmaan myöhemmin käynyt ostamassa loputkin, jos nyt olisin ostanut vain yhden tai kaksi. Kaikki nämä pullot on älyttömän kauniita ja hauskoja, sillä jokaisesta pullosta löytyy joku kiva yksittyiskohta.
 photo picture_polish_uutuudet__zpspvpefggq.jpg photo summer_zpsfbatmfx0.png

Summer on kaunis korallin värinen lakka, jossa on scatterd holo (hajanaisia holohippuja?) sekä hieman isompia kuusikulmaisia hologlittereitä. Lakka on ehkä hieman vaikeampi lakata kynnelle kuin muut PP:n lakat, mutta silti kuitenkin aika helppoa. Kaksi kerrosta peitti todella hyvin omat kynteni. Pidemmille kynsille saattaa kyllä vaatia kolme kerrosta.
 photo holosphere_zpsrprcdwpq.png
Holo Sphere on musta jellypohjainen lakka, joka on tungettu täyteen kaikkea ihanaa. Lakasta löytyy hopeaa holohippua, kuusikulmaisia hologlittereitä sekä violetista siniseen väriä vaihtavia duochrome hippuja. Lakka on toteutettu yhteistyössä Simply Nailogicalin Cristinen kanssa.
Kynsillä mulla on lakkaa kaksi aika paksua kerrosta, sillä tämä lakka on koostumukseltaan paksumpaa, kuin yksikään aikaisemmin käyttämäni PP:n lakka. Se ei kuitenkaan vaikeuta liikaa levitystä ja lakka levittyikin kynnelle nätisti.
 photo remember_zpsxwkxcffl.png
Remember on kaunis marsalan värinen jelly lakka täynnä scatterd holohippua. Tämä lakka on tehty yhteistyössä Melynen kanssa. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella ja levittyy hyvin, mutta joutuessaan kynsinauhoille värjää ne todella punaisiksi, joten kannattaa olla varovainen.
Lakka on ihan älyttömän kauniin värinen, mutta todella vaikea kuvattava. En millään meinannut saada kuvattua lakkaa oikean värisenä. Eivätkä nämäkään kuvat täydellistä totuutta kerro, mutta kaikista lähimpänä ollaan. 
 photo alice_zpseatsdzma.png Alice on aivan ihana kirkas sininen jelly täynnä scatterd holohippuja. Tämäkin lakka on koostumukseltaan melkeinpä täydellinen ja peittää kahdella kerroksella. Lakka on tehty yhteistyössä Rainbow Connectionin Anetten kanssa.
Näiden neljän lakan lisäksi julkaistiin myös Meow ja Orchid. Suomessa näitä piCture pOlishin uutuuksia myy Cesarsshop.
Linkit eivät hyödytä minua mitenkään. Ne ovat vain auttamassa teitä, jos teitä kiinnostaa nähdä esim. viralliset promokuvat tai haluatte enemmän tietoa lakoista.
Oletteko jo ostaneet tai harkitsetteko ostavanne näitä lakkoja ?

12 kommenttia:

 1. Holo Sphere näyttää täydelliseltä galaxilakalta! Mun mielestä nyt julkaistiin ihan kivoja värejä. Niin kivoja, etten osannut päättää minkä itselle haluaisin koska kaikkea ei voi saada nyt. Meow, Alice ja Remember oli mun top 3 näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa siitä. Se näyttää jo valmiiks galaxilta, jos ei jaksa itte enempää väkertää :D

   Poista
 2. Mää kuulun niihin, jotka on ehkä ihan ministi pettyneitä näihin uutukaisiin. Nättejähän ne on, mutta ei aiheuttanut huokailuja tai pakonomaista tarvetta tilata. Onneksi mieli voi muuttua kuhan näistä alkaa näkemään enemmän ja enemmän kuvia. :) Meow on tällä hetkellä se, mihin saattasin sortua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä kun näkee kanssa ni on ihan eri fiilis näistä sen jälkeen (:

   Poista
  2. Voi eiii. :D Pelkästään tän päivän Instaselailu on saattanu aiheuttaa ihan pikkasen ihastusta Alicenkin suhteen. Käy taas halvaksi.

   Poista
 3. Nättejä ja ite en omista yhtään.Ei oo muutenkaa aikaa nyt kynsille kun iltasin ei enään jaksa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä kivoja ja nättejä (: ja ihania ihan ilman koristelujakin.

   Poista
 4. Summer on täydellinen kesä sävy, mitähän se olisi pitänyt olla? Haluan Alicen ja Meowin ja Sun Flowerikin on hankkimatta, onneks PPltä ei tule 12 lakkaa kokoelmassa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä :D no onneks ei tuu sit oisin varmaa pulassa :DD

   Poista
 5. Holo Sphere ja Alice on näistä lempparini. Hyvät kuvat oot ottanut! Itse tilasin Holo Spheren ja Orchidin tästä julkaisusta.

  VastaaPoista