lauantai 30. heinäkuuta 2016

BPS:n tuotteita testissä #2

En käsitä, miten tälle postaukselle oli näin vaikee keksiä otsikkoa. Täytyi siis mennä tylsällä totuudella. Mietin vaikka kuinka kauan enkä keksinyt mitään.
Sain toukokuun alussa taas BPS:ltä kyselyä, että haluaisinko ottaa tuotteita testiin ja kurkkasin mitä oli tarjolla. Valitsin kolme tuotetta, jotka kotiutuivat mulle kesäkuun puolenvälin tienoilla. Mulla ei vaan sillon löytynyt mitään inspiraatiota testata uusia tuotteita, joten asia vähän jäi. Nyt sain itseäni, vihdoin ja viimein, otettua niskasta kiinni ja testasin näitä tuotteita. 
Ensimmäisenä testasin tällästä läpinäkyvää fleikieglitteriä, vai mikskä tätä pitäis kutsua. No tommosta hiutulaa kuitenkin, jolla saa kauniin pienen efektin kynsille. Varmaan tätä enemmä kerrostamalla se erottuisi paremmin, mutta halusin omille kynsilleni hennon efektin. Näin jo mielessäni etukäteen, kun suunnittelin näitä kynsiä, että mitä lakkaa tämän kanssa käytän. En kuitenkaan osannut kuvitella, että kynsistä tulee näin söpöt.


Lakkasin kynnelle kaksi ohutta kerrosta IBBB:tä, joka peitti todella hyvin ollakseen näin vaalea sävy.  Annoin lakan kuivua hetken ja melkein kuivalla lakan siveltimellä sudin kirkasta lakkaa tuonne kynnen tyveen. Siihen päälle nopesti, mutta varovasti, laitoin tuota fleikie hiutulaa vähän tuolleen liukuvasti kärkeä kohti. Laitoin hiutulaa vain yhden ohuen kerroksen ja siihen päälle pikakuivattavaa lakkaa.
Essence - Itsy Bitsy Blue Bikini
Läpinäkyvä fleikie (saatu Born Pretty Storesta)

p.s koodilla USPX31 saatte 10% , tilauksen normaalihintaisista tuotteista, alennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti