maanantai 4. heinäkuuta 2016

A-England - Spirit Of The Moors

Tammikuussa kotiutin itselleni Cesars Shopista ensimmäisen A-Englandin lakkani. Monesta blogista olin lukenut näistä ja näiden hyvästä laadusta. Monet kerrat myös olin ihaillut kyseisiä lakkoja Cesarsin hyllyillä. Tämäkin lakka oli pari kertaa silmääni pistänyt, kun kävelin hyllyn ohi. Tarpeeksi monta kertaa aina tämä kyseinen lakka osui silmiini hyllystä ja sitten se oli "pakko" ostaa.

 photo kblogiii1_zpsydrmsse6.jpg 

Lakka on kaunis koboltinsininen, jossa on hento holoefekti. Tammikuussa ei tuota auringonvaloa kamalasti ollut, joten näissä kuvissa ei holoefekti näy kunnolla. Täytyy varmaan vielä kesän aikana käyttää tätä lakkaa uudestaan, jotta näen tämän lakan kauneuden auringonvalossa. 

Kynsillä on kaksi, helposti levittyvää, kerrosta lakkaa. 

 photo kblogiii_zpsiow6w6ad.jpg

Onko A-England teille tuttu ?

6 kommenttia:

 1. Jonkin verran tuttu taidan omistaa 2 lakkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multakin löytyy tällä hetkellä kaks lakkaa :)

   Poista
 2. Mulla on kai ehkä 7 a-enkkua ja ne on kyl kaikki aivan ihania! Upee laatu ja tykkään kovasti monista tummemmista sävyistä, mitä merkillä on paljon. :) Tätä Spirit of the Moorsia oon monesti katsellut sillä silmällä kun on kyl tosi upea lakka, mutta ainakaan toistaiseksi en ole kyl ostanut. Mut ehkä vielä joskus... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä niihin tummempiin sävyihin tutustunu, ku nyt on kesä ni haluun käyttää kirkkaampia värejä :) pitää kattoa sit syksymmällä jos siel ois jotain helmiä :D

   Poista
 3. (vasta) pari kappaletta löytyy laatikosta. Näin ihana sininen vois olla vahva ehdokas seuraavaksi lakaksi tältä merkiltä. :)

  VastaaPoista