maanantai 30. tammikuuta 2017

Twice Bitten with Three Wishes

Taas on ruvennut jäämään kynsiä julkaisematta. Ärsyttää. Miten en saa itseäni julkaisemaan näitä kuvia. Nämä kyseiset kynnet lakkasin jo marraskuussaa, kun nämä lakat tuli Cesarsille myyntiin. 

Nämä lakat kuuluvat Color Clubin Under My Spell -kokoelmaan. Kokoelmassa on 7 lakkaa, joista kaksi miellytti mun silmää niin paljon, että ostin ne ja lakkasin heti tämän lakkauksen.

 photo color_club_zpsnqfpzm0p.jpg

Peukalosta ja nimettömästä löytyy kaksi paksuhkoa kerrosta hyvin nättiä ja kimaltavaa, Tree Wishes, lakkaa. Lakassa on kirkaspohja, joka on täynnä kultaista, hopeaa sekä hologlitteriä eri ko'oissa(ompa muuten vaikea sana taivuttaa). 

Etusormesta, keskisormesta ja pikkurillistä löytyy kaksi kerrosta tumman luumunpunaista crellyä. Eri valossa tämä näyttää hyvin lilaan taittavalta tai sitten aivan viininpunaiselta. Lakka yllätti peittävyydellään, sillä aina ei crellyt peitä kahdella kerroksella näin hyvin.

Keskisormeen ja pikkurilliin leimasin vielä hyvin kellertävällä kultaisella leimauslakalla, Creative Shopin laatasta numero 23, tuommoisen kukkakuvion.

 photo color_club_lakkapullo_zpsfbeekoqq.jpg

Lakat

Color Club - Twice Bitten
Color Club - Three Wishes

Leimaus
laatta - Creative Shop 23
lakka - Born Pretty Storen kultainen

 photo color_club_under_my_spell_zpsig8ntv9x.jpg

En hyödy linkeistä mitään. Ne on vain helpottamassa teitä, jos haluatte katsoa muita tähän kokoelmaan kuuluvia lakkoja.

2 kommenttia: