tiistai 17. tammikuuta 2017

O.P.I - Show Us Your Tips!

Joulun jälkeisistä alennusmyynneistä löysin itselleni pari O.P.I:n lakkaa. Pitkästä aikaa ostin lakkoja katsomatta swatcheja ensin. Useimmiten katson vähintään ennen ostoa liikkeessä puhelimella swatchit, mutta tälläkertaa päätin olla vaivautamatta. Pullossa nämä lakat näytti jo niin söpöiltä, että halusin ne. Molemmat lakat kuuluvat O.P.I:n New Orleans kokoelmaan.
 photo opii_zpsodmbi8el.png
Lakkasin jokaiselle kynnelle kaksi kaksi ohutta kerrosta Show Us Your Tips:iä. Lakka levittyi todella hyvin, eikä valunut kynsinauhoille ollenkaan. En jotenkin vain osannut kunnolla lakata O.P.I:n siveltimellä, sillä se on leveämpi kaikkiin muihin merkkeihin nähden. Ei siinä mitään vikaa ole, mutta en ole pitkään aikaan O.P.I:lla lakannut.

En halunnut peittää lakan kaunista kimallusta, joten päädyin leimaamaan hyvin ohuella leimalla. Jonka löysin Creative Shopin laatasta numero 23.
 photo opi_zpsdj6hptg3.png
Löytyykö teiltä paljon O.P.I:n lakkoja ?

8 kommenttia:

 1. Nätit ja muutama taitaa löytyy ei kauheesti

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit kynnet! ♥ Ja tuo lakkakin on kyllä ihana :) Opeja löytyy jonkun verran, tarkkaa määrää en itseasiassa nyt edes tiedä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: haha :D mä lopetin laskemisen sillon kun mulla oli noin 50 :D

   Poista
 3. Onpas kiva alelöytö ja nätti lakkaus! :) Opeja löytyy maltillisesti pari- kolmekymmentä kipaletta.

  VastaaPoista
 4. 1 opi ja senkin yritän myydä pois 😂

  VastaaPoista
 5. Ai niin, on minipulloja Color tintsejä. Ne ovat ihan kivoja. Ekasta opista en edes pitänyt ostaessa ja jotenkin merkki ei ole kolahtanut.

  VastaaPoista