sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lempilakat 2015

10 lempilakkaa. Niin hankala valita. Elokuussa tein edellisen kerran postauksen My Top 10 lakoista. Sillon postaukseen päätykin ehkä keväisempiä ja kesäisempiä sävyjä. Loppu vuodesta tuli osteltua aika paljon lakkoja ja niistä monet kyllä nousi lemppareiksi.
Listalle pääsi neljä O.P.I:a, kolme piCture pOlishia, essence, F.U.N ja Zoya. Kaksi lakkaa saa myös kunnia maininnan. Listalle oisin voinut toki ottaa kaikki piCture pOlishit ja monta muuta lakkaa. Nämä tuli kuitenkin ensimmäisenä mieleen.
 photo kblogii_zpsxyzm5h1r.jpg photo kblogii1_zpsxccohvrh.jpg

DS Extravagance aivan ihana lakka. Purppuran värinen ja kiva shimmerinen sekä kevyt scattered holoefekti. Ostin tän kynsikirppikseltä ja olin niin iloinen, kun sain tän. Olin ihaillut tätä muiden bloggaajien kynsillä ja sitten sain tän itselleni. 

Gelato On My Mind  O.P.I:n Venice -kokoelmasta, jossa oli monia muitakin mielenkiintoisia lakkoja. Silti kotiutin vain tämän. Ihana vaaleansininen creme. 

Ce-less-tial is More Tämä lakka on rakkaus o p imn starlight kokoelmasta ihana shampanjan värinen tekstuurilakka lakassa on mukana isompia holo glittereitä jotka kimaltaa ihanasti tämä peittää hyvin kahdella kerroksella oon miettinyt vara pullon ostamista.

  Give Me Space tämä lakka on myös starlight kokoelmasta aivan ihana tummansininen jelly, joka on täynnä hopeita sekä holohippuja.
  photo kblogii3_zpsc5eiskb4.jpg
cherish kaunis neutraali nude lakka, joka on täynnä piCture pOlishille ominaista scatterd holohippua. Rakkautta♥
winter aivan täydellinen lakka. Harmaiden lakkojen rakastajana tämä on jotain aivan mieletöntä. Tumman harmaa lakka, joka on täynnä scatterd holohippuja sekä hopeita hippuja.
new york on tällä hetkellä mun lempilakka piCture pOlisheista. Heti tämän kokoelman saavuttua CesarsShoppiin tiesin, että mun täytyy saada tämä heti. Lakka on marjapuuron värinen shimmer ja holohippua täynnä oleva lakka.
 photo kblogii2_zps3sfkkfun.jpg
Storm on musta lakka täynnä holohiutulaa. En pahemmin tykkää mustista tai muista tosi tummista väreistä kynsillä, mutta tämä on aivan ihana.
Primadonna on hetken mielijohteessa ostettu F.U.N, mutta aivan täydellinen lakka. Ihanan värinen F.U.N:in mukaan pinkki, mutta itse kuvailisin vähän marjapuuromaiseksi, glitterlakka kirkkaallapohjalla ja hologlittereillä.
Girl with a Pearl täydellinen vaaleanharmaa creme. Tosi ihanalakka.
 photo kblogii4_zpsrjxond20.jpg
Kunnia maininnat menee Fairy Dustille ja Golden Enchanmentille. Näillä pystyy pelastamaan monta monta pilalle mennyttä lakkausta, siihen asti kunne pystyy lakkaamaan kynnet uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Hyviä valintoja, moni näistä on minunkin suosiossa mutta ehkei nimenomaan top10:ssä asti ihan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. top10 valinta oli aika vaikeeta, mutta kun mietin mun lakkoja nää nousi ekana mieleen.

   Poista
 2. Kiva lista sulla :) Itseltä ei löydy mitään näistä, mutta Give Me Space ja Storm on kyllä hankintalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: ne on kyllä tosi ihania <3 mulla on stormin lisäks vielä pp:n starry night, mutta silti haluun pitää molemmat :D

   Poista