torstai 28. tammikuuta 2016

Tammikuun ostoksia

 photo kblogi_zpsklf4jou8.jpg
Garden Green // Nude Beige

GinaTricot on uudistanut lakkapullojen ulkonäköä ja mä tykkään näistä enemmän. Kävin varmaan kolme kertaa hypistelemässä näitä liikkeessä ennen ostopäätöstä,  Mietin pitkään, että onko nämä dupeja joillekkin mun lakoille. Omistan sen verran paljon nudeja ja minttuja.  Siltikään nämä eivät olleet kovin lähellä yhtään omistamaani sävyä.

 photo kblogi1_zpsyp2zcrgp.jpg
Starry-Eyed for Dear Daniel // Spirit of the Moors

Nämä kaksi tuli ostettua CesarsShopista. Kävin siellä ihailemassa livenä juurikin tuota O.P.I:n Hello Kitty -kokoelmaa. Mä odotin tältä kokoelmalta enemmän, kun perussävyjä lakoissa. Tai mun mielestä hassua, että kokoelmassa on ihan perus sininen, punainen ja keltainen. En mä kyllä tähän kokoelmaan sen tarkemmin ole perehtynyt. Tämä ostamani lakka oli ainut, jonka halusin ostaa. 

Spirit of the Moors on mun ensimmäinen a englandin lakka. Näistä olen kuullut paljon hyvää, mutta en oo vaan koskaan ostanut. Tämä lakka on kuitenkin jo pari kertaa pistänyt sieltä hyllystä silmään ohi kävellessä, joten nyt se lähti matkaan.

 photo kblogi2_zpsmoonmjhh.jpg
Pink Voltage // Yellow Polka Dot Bikini // Frostbite

Itäkeskuksessa on siellä piilossa sellanen pieni kynsistudio, kauneushoitola ja sisustuskauppa, joka myy todella halvalla China Glazen lakkoja. Ennen siellä on ollut enemmän lakkoja myynnissä ja nyt oli vain pieni korillinen. Aluksi säikähdin jo, ettei siellä myydä enää ollenkaan lakkoja. Nämä sieltä kotiutin. Monesti olen näitä eri paikoissa katsonut ja nyt vasta lähti matkaan. Mulla oli ollu tosi huono päivä ja mikä onkaan parempaa kuin kynsilakkojen shoppailu.
 photo kblogi4_zpsj1rqczmq.jpg
Fairy Dust

Nämä kolme ihanuutta ostin jo joulukuussa, mutta ne jäi esittelemättä. Mä rakastan siis Fairy Dustia yli kaiken. Se on aivan ihana lakka. Siinä vaiheessa, kun tajusin näitä myytävän MiNailsilla olin jo laittamassa niitä koriin. Ne oli kuitenkin lopussa, mutta onneks viikon päästä tuli täydennystä. Saatoin hieman innostua, kun tilasin kerralla kolme. Ette te kuitenkaan voi kieltää sen ihanuutta.

 photo kblogi3_zpswodilrub.jpg
            A Kiss in Paris


Tämän lakan voitin Eekun blogista. Kaunis punainen lakka, jollaista minulla ei aikaisemmin ollut. Cuccion lakkoja en olekkaan aikaisemmin testannut, joten kiva päästä testaamaan uutta merkkiä. Yksi ongelma mulla kuitenkin on. Tässä pullossa ei lue lakan nimeä ollenkaan. Kuuluisiko pullon pohjassa olla tarra, jossa on nimi ? En nimittän tämän lakan nimeä tietäisi, ellei Eekku olisi sitä blogissaan kertonut.

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja se tarra lähti pois ku oli niin tiukasti paketissa kiinni ja mie kadotin sen johonki =) mutta lakka tosiaan kiss in paris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän arvelinkin, että se on tippunut (:

   Poista
 2. Ihania ostoksia! :) Mäkin mietin, pitäisikö mun vielä tilata päräyttää tuo Starry-Eyed for Dear Daniel, se on jotenkin tosi symppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva (: ei vaa oo kerennyt vielä kynsille asti :D siinä sais olla ehkä pikkasen vahvempi tekstuuri..

   Poista