tiistai 19. tammikuuta 2016

BPS: Leimatut pinkit kukat


Sain Born Pretty Storelta myös toisen leimauslakan testiin ja valitsin itelleni ihanan kirkkaan pinkin. Halusin samalla testata jotain uutta kuviota mun Uber Chicin laatoista ja kynsille päätyi kaunis kukkakuvio, joka tuo mulle Havajin mieleen. Tykkäsin näistä kynsistä paljon ja viihdyinkin näillä ihmen pitkään, vaikka kaikki kynnet oli samanlaisia. 

 photo kblogi_zps7byivmdc.jpg  photo kblogi1_zpsa8mns8wi.jpg 

Kaikissa kynsissä on pohjalla yksi kerros Easy Goingia, jonka päälle lähdin tekemään liukuvärjäystä kolmella eri pinkillä/vaaleanpunaisella lakalla. Liukuvärin tein Essencen siihen tarkoitukseen valmistamilla sienillä. Lakkaa laitoin 2-3 kerrosta riippuen kynnestä.

Lakan kuivuttua hetken aloitin leimaamaan ja tällä kertaa leimaus sujui todella hyvin. Pari kertaa kävi silleen, että leima ei noussut tarpeeksi hyvin leimasimeen, mutta muuten sain leimattua kaikki kynnet putkeen.

Pinkki leimauslakka on paksua ja tässäkin on aika voimakas tuoksu, niinkuin siinä kultaisessakin. Tässäkin tapauksessa annan sen anteeksi, sillä leimaaminen on niin helppoa tällä. Lakan pigmentti on voimakas ja väri ihanan kirkas.

Kynsinauhoilla ja kynsien ympärys ihoa mulla oli peittämässä Glisten&Glown Ctrl- Alt-Del, joka on aivan täydellistä. Tykkään tästä ihan hirveesti sillä siivottavaa jää niin vähän. Ja nautin tän repimisestä pois. Se on ihan paras hetki.

Lakat

China Glaze - Float On
China Glaze - Life Is Beautiful
Sinful Colors - Easy Going*
China Glaze -  Fairy Dust

Leimauslakka #15 *

*= saatu blogin kautta

 photo kblogi2_zpsrmoq3ugf.jpg

2 kommenttia: