keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Pilkutettuja kukkia

Nämä kynnet matkin suoraan Annilta. Tykästyin ihan älyttömästi tähän lakkaukseen ja se jäikin mieleeni pitkäksi aikaa, joten oli pakko toteuttaa se omillekkin kynsille.

Mulla oli pitkään sellainen kausi, jossa ostin ja lakkasin kynsille hyvin paljon erilaisia nudeja lakkoja. Tää kausi tais kestää melkeenpä puoli vuotta, vaikka tuli sen aikana muutakin tehtyä kynsille kuin pelkkiä nudeja lakkoja. Mulla on paha tapa, jos en samantien muokkaa kynsikuvia, saattaa ne jäädä tosi pitkäksikin aikaa roikkumaan tonne kansioon ja odottamaan julkasuvuoroaan. Nämäkin kynnet on tullu lakattua jo tammikuussa. Nyt lomalla yritän kyllä muokata mahdollisimman paljon uusia ja vanhoja kuvia, että saisin ne joskus tänne bloginkin puolelle julkaistua.

 photo kblogiiii_zpskipaeznz.jpg
 photo kblogiiii1_zpsndd7xnti.jpg

Kynsillä on pohjalla kaksi kerrosta Nude Beigeä, joka on aika tumma nude mun silmään. Silti tosi kiva ja hyvin levittyvä lakka. Kukat tein dottarilla ja akryylimaalilla, silleen sain helpommin siistit kuka tehtyä ja pyyhittyä virheet varovasti pois. Innostuin kukkien kanssa hieman ja tein omasta mielestä muutamaan kynteen liian monta kukkaa, mutta oli nämä silti tosi kivat kynnet. Kukkien keskelle halusin ruusukultaiset keskustat, jotka tein Luxoriouksella.

Lakat
GinaTricot - Nude Beige
GinaTricot - Luxorious
+
Valkoinen akryylimaali

 photo kblogiiii2_zpsath9md68.jpg

8 kommenttia:

 1. Jostain syystä (ilmeisesti photobucketin) kuvat ei näy ollenkaan. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin puhelimella, ja kahella eri nettiselaimella ni kyllä nyt (klo 17) näkyy.. aamulla ei yks kuva näkynyt :/

   Poista
  2. Joo nyt taas näkyy. :) Katoin aamulla myös muita postauksia niin niissäkään ei näkynyt.

   Poista
  3. No hyvä juttu (: tais olla Photobucketilla jotain ongelmia kun en yhessä vaiheessa tänään päässy sinne sivuille ollenkaan D:

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Nuo kynnet oli omaan mieleenkin mieluisat silloin :)

  VastaaPoista