perjantai 10. kesäkuuta 2016

F.U.N - How deep is your holo?

Ensimmäisellä kerralla, kun näin F.U.N:in Simply Nailogicalin kanssa yhteistyössä tekemien lakkojen promokuvia netissä tykästyin kahteen lakkaan. Kokoelmaan kuuluu kolme lakkaa, joista jokaisesta on normi- ja holoversio.

Mä itse tykkään enemmän lakkojen normiversioista, sillä holopigmentti valitettavasti syö lakan sävyä hieman. Siksi päädyinkin ostamaan kaksi lakkaa normiversioina. Lakat ovat kirkkaaseen pohjaan tehtyjä glitterpommeja. BunnyTailNailsin Malle kirjoitti tästä lakasta tosi kivan postauksen, jossa hän kertoo tosi tarkasti lakan koostumuksesta ja miten hän kokee parhaaksi levittää tämäntyyppiset lakat. Pitää itsekkin kokeilla tuota tekniikkaa ensi kerralla.


 photo kblogi_zpszsse1ydt.png photo kblogi3_zpsug04mcwa.jpg 

Heti kotiin saavuttuani, ostamasta lakkaa, piti heti päästä testaamaan itse lakkaa tikulle. Kahdella kerroksella jäi vielä jonkin verran koloja glittereiden välille, joten lakka ei peittänyt ainakaan tikulla kahdella kerroksella.

HDIYH on aivan ihana sähkönsininen glitterlakka, jossa on mukana myös hologlitteriä. 

Omalle kynnelle lakasin pohjalle yhden kerroksen lähes samansävyistä peittävämpää lakkaa. Sen päälle lakkasin yhden paksun kerroksen HDIYH. Livenä frostbite ei näy HDIYH:n alta, mutta jostain syystä kuvissa näkyy joistain kohdista aika selkeästikkin.

 photo kblogi4_zpsoui5mzlv.jpg

Lakat

F.U.N - How deep is your holo ?
China Glaze - Frostbite


 photo kblogi2_zpsm11f1lym.jpg

Onko sulla joku lakka tästä kokoelmasta ?

2 kommenttia:

 1. Tää lakka on kyl niin nätti! Mä hommasin itelle kanssa tän sinisen ja sit mustan Black Holo Witchin! Molemmat on iiihania! Eikä näitä raaski koristella mitenkään kun on jo pelkiltään niin kauniita. <3 Tai no ehkä sit tokalla kertaa kun laittaa, niin uskaltaa jo koristellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on (: Hommasitko normit vai holot ? No ei kyl pahemmin raaskikkaan :D <3

   Poista