torstai 30. kesäkuuta 2016

Liukuvärjäys kolmella värillä

Inspiraation näihin kynsiin sain Heidin näistä kynsistä. Ihastuin väreihin ihan hirveästi ja samalla tajusin, että mulla on piCture pOlishin Gala, joka ei ole vielä päässyt kynsille asti. Tähän lakkaukseen se sopi täydellisesti ja mukaan valikoitui kaksi muutakin pp:n lakkaa.

 photo kblogi_zpsitn4jtka.png

Jokasielle kynnelle lakkasin kerroksen Oriflamen valkoista the white tip lakkaa, jonka päälle aloin kerrostamaan liukuväriä. Tällä kertaa liukuvärkäyksen tekoon käytin kosteaa Essencen liukuvärjäykseen tarkoitettuja kuusikulmaisia sientä. Lakat sudin ensin Über maton kynsimallin päälle ja sitten painan sienen siihen. Tälleen mä saan suurinpiirtein oikeen kokoselle alueelle sieneen lakkaa. Sen jälkeen sitten sudin suoraan sieneen lakat. Pari kerrosta täytyi lakkaa tuputella kynnelle, että sain haluamani kirkkauden lakkoihin. Joihinkin kynsiin täytyi laittaa omien mokien takia kolme. Mun oli tarkoitus ottaa kuvat, miltä sormet näyttää lateksin kanssa ja ilman, sillä mun mielestä liukuvärin kauneutta ei vielä näe kunnolla, kun lateksit on sormissa. Unohdin kuitenkin kuvata lateksittomat sormet pelkällä liukuvärillä, ilma koristeluita.

Mun oli tosi vaikea keksiä, miten koristelen nämä kynnet. Yhden päivän menin pelkällä liukuvärillä ja, sitten päädyin sitten näihin leimoihin Über Chicin 1-01 laatasta. Leimasimena käytin Born Pretty Storelta saamaani kirkasta leimasinta. 

 photo kblogi3_zpsrhsr7tl8.jpg 

Lakat

piCture pOlish -  gala
piCture pOlish -  spring
piCture pOlish -  wanderlust
BPS leimauslakka #2 *


* =saatu

 photo kblogi2_zpsd8bhcftg.jpg

6 kommenttia:

 1. Aiai, mikä herkkulakkaus ♡ mun pitäis ihan liukujen takia saada ostaa enemmän pp:n lakkoja, kun niin monet on nyt tehnyt niillä yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pp:t on kyl niin ihania lakkoja <3 likuväreissä ja muutenkin <33

   Poista
 2. Hieno! Mulla ei kyllä riittäis varmaan kärsivällisyys tälläseen. Just ja just jaksan oottaa, että normaali kynsilakka kuivuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää menee itseasiassa aika nopeesti, jos ei oteta leimausta mukaan (: ja lakat kuivuu melkeen itsestään, kun tekee liukuvärjäystä. Heti pääsee tekee seuraavaa kerrosta, kun on kaikkiin kynsiin tehny ekan kerroksen (:

   Poista