tiistai 14. kesäkuuta 2016

Helpot koristelut waterdecaleilla

Välillä on niitä päiviä, kun ei millään tule inspiraatioita uuteen lakkaukseen. Edelliset lakkaukset näyttää jo niin kamalilta, ainakin omaan silmään, ettei niiden kanssa pysty olemaan enää hetkeäkään. 

Monesta tälläisestä tilanteesta, mut on pelastanu koko kynnen waterdecalit. Värilakka vain alle, pieni kuivumisaika ja eikun vain siirtelemään waterdecaleita pahvilta kynsille. Nimensä mukaan waterdecalit siirretään kynnelle veden avulla. Itse vertaan näitä lapsuudessa käyttämiini siirtotatuointehin. Waterdecalin eli siirtokuvan merkistä riippuen vedessä liotus aika on noin 3-30 sekuntia. Helppoa kuin mikä. Asettelun kanssa pitää toki varoa, ettei ryppää tai riko kuvaa, mutta on se silti helppoa.

 photo kblogii_zpsfjsyjv0d.jpg  photo kblogii_zpsfjsyjv0d.jpg 

Nämäkin kynnet tein, kun en mitään keksinyt ja rupesin selaamaan waterdecaleitani. Löysin nämä ihanat violetin sävyiset decalit, jotka päätin laittaa kynsilleni. Waterdecaleiden alla on yksi paksuhko kerros valkoista lakkaa, jonka nimeä en nyt muista.

 Tykästyin tähän kuvioon niin paljon, että olen ostanut CesarsShopista jo kolme arkkia, tämän ensimmäisen jälkeen, varastoon.

 photo kblogii2_zpsrqpvqlpj.jpg


1. Leikkaa waterdecalit haluamaasi muotoon.
2.  Levitä aluslakka ja anna sen kuivua hetki.
 3. Levitä kerros värilakkaa ja anna kuivua. Tee kerroksesta mahdollisimman peittävä, mutta ei liian paksu. Myös kaksi ohutta kerrosta käy.
4. Ota pinseteillä yksi waterdecal ja liota sitä vedessä, tarvittu aika.
5. Siirrä kuva varovasti kynnelle. Joidenkin merkkien decaleita pystyy hieman liikuttelemaan kynnellä tarvittaessa, joitain ei. Anna kuivua.
6. Lisää päällyslakka takaamaan pysyvyys. photo kblogii1_zps0qirr0up.jpg

Olen ostanut kaikki tuotteet omilla rahoillani ja mielipiteet ovat omiani.

1 kommentti: