sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

F.U.N - Holo Queen

Toinen F.U.N:in ihanuuksista jonka kotiutin on kaunis Holo Queen. Ensimmäiseksi esittelin How Deep is Your Holo? -lakan. 
Holo Queen on myös normiversio lakasta ja tykästyin kovasti tähän sävyyn. Ihanan pigmenttinen lila. Lakasta löytyy sinisiä ja punaisia sekä vihreitä glittereitä. Tämä lakka tarvitsisi neljä kerrosta kunnolliseen peittävyyteen. 

 photo kblogi_zpsnjgkviei.png photo kblogi1_zps8avd3xd6.jpg photo kblogi4_zpsemn8ryot.jpg 

Laitoin jokaiseen kynteen kerroksen Isadoran Peel Offia ennen lakkaamista, sillä en halunnut kokea sitä glitterlakan poiston tuskaa. Epäilen, että tämä sai aikaan ikävät värjäymät kynsiini.

Etu-ja keskisormeen lakkasin kaksi ohutta kerrosta LLLää ja laitoin päälle aikaisemmin tekemäni leimadecalit. Niiden tekemisessä oli pieniä haasteita, kun en meinannut saada leimoja nousemaan laatalta.  Decalin värittämiseen käytin Fairy Dustia ja Tinseliä sisempään ympyrään. Keskelle laitoin Primadonnaa ja uloimmaksi Holo Queenia.

Muissa kynsissä on ohut kerros Elainea ja sen päälle kaksi ohutta kerrosta Holo Queenia. Holo Queen kimaltelee auringonvalossa niin kauniisti. Ihailin monta päivää kynsiäni auringossa. 
Lakat
F.U.N - Holo Queen
Make Up Store - Elaine
O.P.I - Lucky Lucky Lavender

 photo kblogi3_zpslssl9e8g.jpg

2 kommenttia:

 1. Niiin kivat kynnet! Kyllä musta tuntuu, että Holo Queen saattaa vielä löytää tiensä mun luo.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: tää on kyllä aivan ihana lakka (: <3

   Poista