sunnuntai 2. elokuuta 2015

Leimattuja ruusuja

Nää kynnet oon tehny jo heinäkuun alussa. Olin just tullu mökiltä ja lähössä seuraavana päivänä laivaalle, jonka takia piti saada siistit kynnet. Mulla oli selkeä suunnitelma millaset kynnet halusin, mutta suunnitelma muuttu matkan varrella. Kello oli nimittäin jo yks yöllä eikä kaikki sujunu niinkuin halusin.

 photo kblogi2_zpsz0yhsdef.jpg 

Mulla ei näitä lakatessa meinannu leimailu onnistua ollenkaan, sillä aluks yritin toisella laatalla. En kuitenkaan saanu kuviota nousemaan laatalta. Joten mun oli pakko vaihtaa ruusulaattaan. Senkään kanssa ei meinannut onnistua kunnolla, kuitenkin sain jonkun näköiset leimat kynsille asti.

Ongelmienkin jälkeen tykkäsin näistä kynsistä, vaikkakin leimat on vähän kierossa.
 photo kblogi_zpsg3cubp3y.png
Etu- ja keskisormessa on kolme kerrosta Ice Pink lakkaa. Se on tosi nätti vaaleanpunainen lakka ja aika helppo levittää. 

Peukussa ja pikkusormessa on Boom Boom Roomia kaks kerrosta ja ne ois ehkä tarvinnu kolmannenkin, mutta kello oli jo niin paljon. Lakka levittyy kuitenkin tosi nätisti, mutta jostain syystä sain sen kaljuuntumaan. Laitoin myös näihin sormiin kaksi pientä kultaista niittiä koristeeksi.

Nimettömästä löytyy hiekkalakka nimeltä Cafe Girl. Sen alta löytyy kerros Ice Pinkiä, sillä luulin ettei tämä peitä kunnolla. Kahdella kerroksella sain omasta mielestä peittävän tuloksen. Vaaleanpunainen hiekkalakka mulla oli jo, mutta kun tässä oli ihania kultasia glittereitä.

Lakat

GinaTricot - Ice Pink
Essie - Boom Boom Room
Konadin pinkki leimalakka
Kicks - Cafe Girl

leimauslaatta 
BP-73

 photo kblogi3_zpsjukprfrn.jpg

4 kommenttia: