sunnuntai 9. elokuuta 2015

My Top 10

Monissa kynsiblogeissa on esitelty viime aikoina blogaajien 10 lempilakkaa. Ensimmäisenä lempparinsa taisi esitellä Belegwen ja sen jälkeen monet monet muut. 

Mäkin halusin esitellä omat lempparini ja tässä ne ovat. Ne ei ole missään tietyssä ja tykkään kaikista tosi paljon.

 photo kblogi3_zps89oa4vie.png
Cyan // Bardot

Cyan oli ensimmäinen piCture pOlishin lakka, jonka ostin ja rakastuin kyseiseen merkkiin heti. Lakka on ihana turkoosi lakka, jossa on pieniä holohippusia. 

Bardot on kolmas saman merkin lakka, jonka ostin. Se on ihana nude-vaaleanpunainen (en osaa määritellä tätä väriä :( ) ja siinäkin on ihania pieniä holohippusia. 

 photo kblogi4_zpswqy8zorb.png
Harp On It // Sizzle

Harp On It on ensimmäinen Color Clubin hololakka, jonka ostin tässä vähän aikaa sitten ja olen aivan rakastunut. Se on just mun makuun ja hopee on ihana väri. Tässä on paljon vahvempi efekti, kun mun aikasemmissa holo lakoissa.

Sizzle on mun toinen piCture pOlishin lakka, jonka oisin jo ostanu samalla Cyanin kanssa. Se oli vain sillon loppu. Joten hommasin sen myöhemmin ja siihenkin rakastuin samantien. Niin ihana kirkkaanpinkki lakka, joka on myös täynnä pieniä holohippusia.
 photo kblogi_zps0sfgez3s.png
Pink Rose // Daydreamer

Pink Rose on ihana koralliin taittava vaaleanpunainen lakka. Halpaan hintaansa nähden lakka on täydellinen, se levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella.

Daydreamer on sellanen lakka, jonka ostin varmaan kahdessa sekunnissa. Kyseessä on Limited Edition lakka ja niitä oli vain 100 koko maailmassa myynnissä. Ei tarvinnu kauaa miettiä ostanko. Siitä hetkestä, kun tämä julkaistiin myyntiin oli lakka kahdessa sekunnissa ostoskorissani ja tilattuna. 

Lakka on ihana turkoosinen glitterpommi, joka ei yksinään peitä kunnolla. Silti se on aivan täydellinen lakka.
 photo kblogi1_zpsnles14g5.png
Samoan Sand // That's Hula-rious!

Nämä kaksi ostin laivalta. Jälkimmäinen näistä oli pitkään toivelistalla.

Samoan Sand on kiva hiekanvärinen nudelakka ja tykkään siitä paljon. 

That's Hula-rious! on ihana vaalea minttu. Peittää kahdella kerroksella ja on niin ihanan värinen. Tuntuu, että oon sanonu näin joka lakasta, mutta ne on vaan niin ihania.
 photo kblogi2_zpsvaq8jriy.png
Master Plan // Petal To The Metal

Master Plan vaalean harmaa cremelakka, joka peittää kahdella kerroksella.

Petal To The Metal ihana ihana ihana kirkkaan korallinen lakka. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja näyttää tosi hyvälle kynsillä.


Montakohan kertaa sanoin tän postauksen aikana ihana?


Onko teillä samoja lemppareita ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti